VM i nul rigtige: Deltag gratis i VM-konkurrence om 1 million kroner

29. maj 2018

VM i nul rigtige: Deltag gratis i VM-konkurrence om 1 million kroner

Bookmakeren Unibet vender tilbage med en gammel kending af et tilbud til VM 2018. Spil med i "VM i Nul Rigtige" og deltag helt gratis i konkurrencen om 1 million kroner.

Det var en bragende succes, da Unibet for to år siden kørte deres første nul-rigtige-konkurrence under EM i 2016. Nu er bookmakeren tilbage med VM i Nul Rigtige til sommerens VM i fodbold, og igen gælder det om, at gætte hvad der ikke kommer til at ske i VM-kampene.

Du spiller på enten 1, X eller 2 på det udfald, du tror IKKE sker, og har du ret, er du stadig med i kampen om millionen. Læs mere om præmierne i Unibets VM i nul rigtige-konkurrence, som er gratis at deltage i, hvis man har en bettingkonto hos Unibet.

Deltag i VM i Nul Rigtige >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Gratis deltagelse i VM i Nul Rigtige

Det er 100% gratis at deltage i denne VM-konkurrence hos Unibet, hvor man kan jagte en million kroner, hvis man som den eneste gætter rigtigt og rammer ALLE forkert på sin VM-kupon.

Sådan fungerer VM 2018-konkurrencen hos Unibet

Når du udfylder din gratis kupon med de 48 kampe, skal du gætte hvad der ikke sker i kampen.

Det sker ud fra 1X2-valg, hvor du eksempelvis klikker 2-tallet i Rusland vs Saudi-Arabien, hvis du IKKE tror Saudi-Araberne vinder kampen. Dermed får du altså både 1 og X på en slags dobbeltchance, og har i teorien 2/3 chance for at gætte rigtigt.

Deltag i VM i Nul Rigtige >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Deltagelse udløser 50 kroner freebet til Danmark - Peru

Vælger du at deltage i VM-konkurrencen hos Unibet, som vi igen understreger er 100% gratis at deltage i, får du ydermere et 50 kroner freebet til Danmarks første VM-kamp mod Peru.

Du kan bruge dette freebet udelukkende til Danmark vs Peru, hvor både pre match og live-spil tæller med. Du skal aktivere dit freebet på din konto for at kunne benytte det. Der er ingen minimum odds forbundet med freebettet, men det kan dog kun benyttes på ét singlespil.

 

Regler og Vilkår for VM i Nul Rigtige

Det kræver for det første en Unibet-konto for at kunne deltage i denne VM-konkurrence. Man må og kan kun deltage én gang, og man skal udfylde alle 48 kampe (gruppespilskampene ved VM) for at have en gyldig kupon.

Vinderen af konkurrencen er den spiller, som står tilbage med 48 rigtige (eller forkerte om man vil) svar på sin kupon. Vinderen vinder 1 million kroner kontant og skattefrit, men er der flere vindere med 48 rigtige svar, deles millionen i lige store andele mellem vinderne.

 

Brian Laudrup deltager også i konkurrencen

Vinder Brian Laudrup som den eneste millionen, vil pengene gå til velgørenhed. Vinder Brian Laudrup sammen med andre vindere, vil Brian Laudrups andel gå til de vindende Unibet-spillere.

Du kan se Brian Laudrups valg her, som altså er de udfald som Laudrup tror IKKE sker i de 48 gruppekampe ved VM 2018:

 

Unibet VM i Nul rigtige reklamen

Unibets nye reklame for VM i nul rigtige er næsten ikke til at komme uden om. Reklamen ses på TV, i radio og på diverse online medier. Her under kan du se reklamen med Brian Laudrup for Unibet.