6’eren: Thomas Gravesen ny Premier League-ekspert

11. juni 2015

Eriksen fuldender perfekt danskerdag

I de tidlige kampe stod både Daniel Agger og Nicklas Bendtner bag vigtige scoringer for deres respektive klubber, og her til aften satte Christian Eriksen kronen på værket på en perfekt danskerdag i England.

En smule overraskende snuppede Tottenham alle tre point, da holdet her til aften besejrede Manchester United på Old Trafford, og danske Eriksen, der spillede hele kampen for Tottenham, kom på måltavlen, da han midt i anden halvleg bragte udeholdet foran 2-0 i en kamp, der sluttede 2-1.

Efter kampen var Eriksen da også en lykkelig mand.

- Det er det bedste nytårsforsæt, det her. Normalt har jeg ferie på det her tidspunkt, men jeg vil da hellere gøre sådan her, siger den danske målscorer, som prøvede noget tilsvarende med Ajax for nogle år siden.

- Det var ligesom dengang, jeg spillede her med Ajax for nogle år siden (og vandt 2-1, red.). Der var masser af plads, og det forsøgte vi at udnytte. Og så kæmpede vi alle mand.

- Vi udnyttede vores chancer, hvilket er noget af en forvandling i forhold til tidligere på sæsonen.

 

Flyvende start for Sherwood hos Spurs

Tim Sherwood er ny manager i Tottenham efter Andre Villas-Boas, og han er kommet godt fra land med ti point i fire kampe, og den nye manager har givet danskeren fuld spilletid i de fire kampe.

- Jeg synes, det er fedt. Jeg får masser af spilletid, siger Eriksen, som med dagens sejr nu kun er et point efter Everton på femtepladsen.

I næste runde skal Tottenham hjemme på White Hart Lane op mod oprykkerne fra Crystal Palace. Vinder Tottenham kampen, så får du odds 1.33. Et uafgjort resultat giver odds 4.75, mens du kan få odds 10.00 på en udesejr.