Espanyol vs Barcelona odds: Spil på Derbi barceloni i Copa del Rey

16. januar 2018

Espanyol vs Barcelona odds: Spil på Derbi barceloni i Copa del Rey

Spil på Derbi barceloni mellem Espanyol og Barcelona i Copa del Rey, og få de bedste odds på opgøret med vores spilforslag til kampen.

Der står catalansk derby på programmet, når Espanyol hjemme på RCDE Stadium tager imod rivalerne fra FC Barcelona i Copa del Rey kvartfinalerne, der spilles over to kampe. På forhånd er FC Barcelona store favoritter til opgøret og det er med rette.

Det catalanske storhold har fejet alt modstand af banen i denne sæson og er ubesejret i deres seneste 29 kampe. Vi skal således helt tilbage til Super Cup finalen d. 16 august for at finde seneste nederlag til Barcelona.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

Derfor er det heller ikke overraskende at Barcelona er store favoritter til at vinde opgøret. En sejr til udeholdet giver pengene 1.29 gange igen hos Leovegas, mens der er odds 10.00 at hente på en hjemmesejr til Espanyol.

Returopgøret finder sted 8 dage efter d. 25 januar på Camp Nou.

 

Spilforslag: Mål og underholdning i vente

Det plejer ikke at gå stille for sig, når de to mandskaber byder hinanden op til dans. Der er således faldet samlet 19 mål i deres seneste 5 indbyrdes møder.

Selvom det er første kamp ud af to, så har vi svært ved at se det bliver en kedelig omgang fodbold her. Barcelona og Valverde har været et af rækkens mest målrige hold i denne sæson, og med spillere som Dembele, Suarez og ikke mindst Messi, er det svært at se for sig, at det ikke skulle gå hen og blive en underholdene kamp.

Espanyol har været stærke på eget græs i denne sæson, hvor de blandt andet har slået Atletico Madrid og Celta Vigo, ligesom det er blevet til point mod Athletic Bilbao.

Vi ser en underholdende kamp for os her, og med odds 1.54 på mindst 3 mål, så virker det godt givet ud hos Leovegas.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Kan Espanyol drille forhåndsfavoritterne?

Espanyol har på deres vej til kvartfinalerne slået Tenerife og senest Levante ud af turneringen. Begge modstandere som man må forvente et hold som Espanyol kan slå ud. Det bliver dog unægtelig en anderledes opgave når Barcelona kommer på besøg.

Espanyol har haft det særdeles svært mod rivalerne hvis man kigger tilbage i historiebøgerne. Vi skal helt tilbage til 2009 for at finde den seneste sejr til Espanyol i en betydningsfuld kamp. Noget der bestemt ikke nager spillere og fans fra Espanyol, der for alt i verdenen gerne vil gøre livet surt for deres rivaler.

Espanyol har i denne sæson haft det ganske svært i La Liga, hvor holdet efter 19 spillerunder er at finde på en 14. plads med 24 point. Af de 24 point er 17 af dem dog hentet på hjemmebane, og der er ingen tvivl om at det er her Espanyol er klart stærkest. Holdets topscore er spanske Gerard Moreno som med 8 sæsontræffere har gang i en rigtig god sæson.

 

Barcelona skal leve op til favoritværdigheden

Fra Camp Nou til Estadi Cornellá-El Prat hvor Espanyol spiller deres hjemmekampe er der kun 5 km. Derfor kan man med rette tale om et derby og lokalopgør. Barcelona spillerne skal derfor ikke ud på en lang rejse for at komme frem her, og det er ganske givet noget som spillerne ikke har noget imod i en meget stram kampprogram med kampe hver 3-4 dag.

Valverde og Barcelona mandskabet har i denne sæson været en magtfaktor i alle turneringer, og holdet er som sagt forsat ubesejret i hele sæson, hvis man ser bort fra Super Cuppen tilbage i august måned. Det er ikke mindst takket være troldmanden Lionel Messi, der står noteret for ikke færre end 23 sæsonscoringer i denne sæson.

Selvom Messi efterhånden er blevet 30 år bliver han altså forsat ved med at levere på et uhørt høj niveau, og han bliver en spiller som Espanyol skal passe ekstra godt på, hvis ikke Barcelona skal løbe med sejren i det første opgør.

Det store spørgsmål bliver, om Valverde stiller med den stærkeste start 11’er, eller man ligesom i den første kamp mod Celta Vigo i 1/8 finalerne ser en stamme af spillere der bliver sparet med tanke på det stramme kampprogram som Barcelona. Ikke desto mindre kan Barcelona ikke løbe fra en kæmpe favoritværdighed over to opgør.

Spil på kampen hos LeoVegas >>