FCK, FCM, BIF og SJE på vild millionjagt

2. september 2016

Få forhøjede odds og risikofrit spil på Danmark - Armenien

Danmark spiller på søndag imod Armenien, og i den anledning tilbyder Unibet alle deres kunder 100 kroners freebet, mens Betfair giver forhøjede odds på dansk sejr!

Op til VM-kvalifikationskampen imod Armenien er flere af de danske bookmakere ude med gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Vi har her samlet et par af de bedste til dig!

Få 100 kroners risikofrit spil på Danmark.

Unibet giver både nye og eksisterende brugere mulighed for at spille 100 kroner på en hjemme sejr til Danmark over Armenien.

Step 1: Log ind eller opret en bruger på Unibet!
Step 2: Spil præcis 100 kroner på dansk sejr
Som et single spil senest 10 minutter før kampen starter (1X2)
Step 3: Vinder du - så vinder du
Din gevinst udbetales straks efter kampen.
Step 4: Taber du - får du din indsats retur i kontanter

50 kroner freebet uden egenbetaling!

Kun på Oddsforum kan vi tilbyde 50 kroner freebet uden krav om indbetaling. Tilmeld dig på Unibet via linket her inden kl. 13.00.

Få odds 5 på Danmark sejr over Armenien hos Betfair

Betfair giver lige nu alle nye spillere muligheden for et velkomsttilbud som forhøjet odds. Alle nye spillere kan få Danmark sejr over Armenien til odds 5.00.

Step 1: Opret en ny bruger på Betfair her!
Step 2: Lav en indbetaling og spil præcis 100 kroner på Danmark
Spillet skal laves til det almindelig odds.
Step 3: Vinder du - så vinder du den normale gevinst!
+ Betfair giver dig resten ekstra ind på din konto bagefter.

Også hos Betfair varmer de op til kampen med et godt tilbud, dog kun til nye kunder. Hvis man opretter sig som bruger hos Betfair, får man nemlig mulighed for at spille op til 100 kroner på dansk sejr til hele odds 5,00. 

Du benytter dig af tilbuddet ved at tilmelde dig hos Betfair via et af vores links på denne side og foretage din første indbetaling. Du sætter herefter et beløb op til 100 kroner på dansk sejr.

Vinder Danmark kampen, topper Betfair op til odds 5,00, og din resterende gevinst udbetales som en bonus. Vinder Danmark ikke, refunderer Betfair din kvalificerende indsats som en bonus.

Din bonus skal blot gennemspilles en enkelt gang til mindst odds 1,50, så det er også et vældig stærkt tilbud, hvis du endnu ikke er kunde hos Betfair.

Få odds 6 på at Danmark vinder hos 888sport

888sport vil også være med på forhøjet odds. Det er som på Betfair bare lige lidt højere og du kan ved siden af få almnindelig velkomstbonus.

Step 1: Opret en ny bruger på 888 her!
Step 2: Lav en indbetaling og spil præcis 100 kroner på Danmark
Spillet skal laves til det almindelig odds.
Step 3: Vinder du - så vinder du den normale gevinst!
+ 888 giver dig resten ekstra ind på din konto bagefter.

888sport er ude med forhøjede odds til nye kunder hos bookmakeren, og her går de helt op til odds 6,00, hvor det før var odds 1,42. Det er ligeledes til nye kunder, og også her er maksimumbeløbet 100 kroner, mens minimumbeløbet er 10 kroner.

Hvis du spiller for mere end dette, så vil du få odds 6,00 på beløbet op til 100 kroner, mens dit indskud over de 100 kroner bare vil giver de normale odds.

I modsætning til Betfair skal din bonus hos 888sport gennemspilles 10 gange til mindst odds 1,50, men det er stadig ikke noget helt tosset tilbud -  Især ikke fordig du som ny kunde også kan få fordoblet dit første indskud, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5 – enten på ét eller flere væddemål, det bestemmer du selv

[readmore id="1537">