FCK holder Fort Parken i resten af gruppespillet

19. juli 2017

Få giga-odds på historisk FCK-treble

FC København dominerede på de hjemlige fodboldbaner i sidste sæson, og NordicBet giver nu mulighed for at spille på, at de udvider pokalskabet med en europæisk turnering i år! 

[bbutton type="large" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">Spil på FCK hos NordicBet[/bbutton]

[readmore id="2400">

FCK havde en historisk god sæson sidste år, hvor de gjorde rent bord i både Superligaen og DBU Pokalen, og det endda ganske overlegent. Og ganske vist er det et mesterhold, der har været igennem en del udskiftninger især i forsvaret, hvor Mathias Zanka og Ludwig Augustinsson er rejst, men de er stadig storfavoritter til at gøre dem selv kunsten efter og vinde begge turneringer igen. 

Også i Europa havde FCK en fornem tur igennem først Champions League og siden Europa League, hvor de nåede 1/8-finalerne, før de måtte give fortabt over for Ajax.

NordicBet har derfor valgt at udbyde væddemål på, om Løverne tager den en tak videre i år, og lykkes med som det første, danske hold nogensinde at vinde en europæisk turnering.

Og ganske vist virker det meget usandsynligt, at de skulle så meget som nå semifinalerne i Champions League, hvis de som forventet kommer med, men med lidt held i lodtrækningssprøjten kan en tur igennem Europa League måske godt lade sig gøre, mener NordicBet, der dog alligevel har valgt at give hele odds 260 på sådan en treble for de københavnske mestre.

Realistisk odds, eller skulle der have været et ekstra 0 på?