VM Blog: Vardy: England er lige som Leicester

27. november 2015

Få kongeodds på Vardy-målstime hos Danske Spil

 Jamie Vardy fra Leicester har scoret 10 gange i træk i Premier League - Men hvor længe bliver han ved? Danske Spil udbyder nu odds på dette.

Læs vores artikel om Jamie Vardys chancer for at blive topscorer her!

Jamie Vardy fra Leicester har gang i en aldeles forrygende målstime for Leicester, der lige nu ligger nummer 1 i Premier League og lørdag får fornemt besøg af Louis Van Gaals Manchester United.

Kasper Schmeichels sikre spil imellem stængerne for Leicester har naturligvis medvirket til at sende underhundene op på førstepladsen, men derfor er det stadig ekstraordinært, hvad den 28-årige angriber leverer for The Foxes lige nu.

Med sin scoring til 1-.0 i Leicesters 3-0 sejr i Newcastle lavede han sit tiende mål i træk og tangerede dermed Ruud van Nistelrooys scoringsstime for Manchester United, der ligger tilbage i 2003.

Kortene ligger dermed således, at Vardy, hvis han scorer i næste kamp, ikke alene nupper rekorden for sig selv, men også gør det mod van Nistelrooys gamle klub.

At de kan konsolidere deres førsteplads med en sejr over giganterne er naturligvis også en biting, der kan gøre weekenden til Leicester og Vardys.

Allerede i sidste sæson var angriberen og hans klub dog brutale mod United, der fik et nederlag på 3-5 med hjem fra King Power Stadium, blandt andet på baggrund af at Vardy scorede, fremtvang et straffe og siden et rødt kort.

Hvor længe kan han gøre det?

Danske Spil har i anledning af kampen i morgen valgt at udbyde odds på, hvor længe den engelske angriber med de potente støvlesnuder fortsætter sin målrus. Efter mødet med United har Leicester kampe mod Swansea, Chelsea, Everton, Liverpool og Manchester City i nævnte rækkefølge. Og hvor langt rækker hans stime nu, hvor Foxes for alvor render ind i tough modstand?

Danske Spil har opsat odds på alle muligheder, således at de vokser eksponentielt, jo længere du tror, at Vardy kan trække sin målrus ud. Hvis stimen fortsætter til og med weekendens kamp mod United, kan du få dette til odds 2,50

Hvis Vardy bryder totalt igennem lydmuren og scorer i de næste 6 kampe inklusive kampe imod Chelsea, Liverpool og Manchester City, så udbetaler Danske Spil massive 150,00 gange pengene igen.

Spørgsmålet er altså, hvor vanvittig Vardy egentlig er? Er han en humlebi, der snart finder ud af, at han ikke kan flyve, eller er han den ægte vare? 

Spil på din tillid til Leicesters målhund numero uno hos Danske Spil!

Jamie Vardy Odds

Jamie Vardy scorer mod Manchester United: Odds 2,50

Jamie Vardy scorer mod Man U og SwanseaOdds 6,00

Jamie Vardy scorer mod Man U, Swansea og ChelseaOdds 14,00

Jamie Vardy scorer mod Man U, Swansea, Chelsea og EvertonOdds 35,00

Jamie Vardy scorer mod Man U, Swansea, Chelsea, Everton og Liverpool:  Odds 75,00

Jamie Vardy scorer mod Man U, Swansea, Chelsea, Everton, Liverpool og Manchester City:  Odds 150,00

Læs vores artikel om Jamie Vardys chancer for at blive topscorer her!