Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Få odds 10 på Danmark mod Spanien – LeoVegas og Betfair

0

+18 indhold | indeholder henvisningslinks

Få odds 10 på Danmark sejr over Spanien to gange. Både LeoVegas Sport og Betfair tilbyder nye brugere forhøjet odds på EM håndbold kampen.

Oddsboost og forhøjede odds er for alvor kommet til Danmark. Tilbuddet erstatter det almindelige velkomstbonus bookmakeren tilbyder nye brugere. Denne gang har vi to udbydere, som begge giver odds 10 på dansk sejr og Spanien.

Der er en smule forskel på de to tilbud, og vi beskriver her hvordan du skal gøre for at udnytte et, eller begge, odds 10-tilbud på Danmark.

 

LeoVegas: Danmark odds 10 mod Spanien

LeoVegas tilbud til Danmark mod Spanien i EM haandbold

Tilbuddet gælder kun nye kunder og kan kun benyttes en gang. Du kan spille op til 50 kroner på spillet, og der er ingen krav til din gevinster. Om du vil udbetale eller spille videre er helt i dine egne hænder.

Sådan gør du:
Step 1. Gå til LeoVegas Sport her >>
Step 2. Opret dig som ny kunde. (ved oprettelse skal du vælge sportsbonus)
Step 3. Find kampen og vælg spillet til din kupon
Step 4. Aktiver dit oddsboost hvor det fremgår på kuponen
Step 5. Afvent resultatet af kampen
 Få odds 10 her >>

 

OBS: Det er vigtigt, at du via betslippen / kuponen har mulighed for, at tilvælge ‘Oddsboost’. Hvis ikke, skal du kontakte kundeservice. Tilbuddet gælder frem til kampen starter.

 

Betfair også med odds 10 på dansk sejr

Danmark mod Spanien med betfair

Hos betfair har de store erfaringer med forhøjede odds og er ligeledes klar med odds 10 til nye kunder, som vil spille en sejr til Danmark over Spanien i den sidste gruppe kamp. På Betfair er det ligeledes 50 kroner du maks kan spille når du gør brug af tilbuddet. Hos betfair er der krav på minimum 1 gange omsætning. Tilgengæld får du indsatsen retur, hvis Danmark ikke vinder.

Sådan gør du:
Step 1. Gå til betfair her >>
Step 2. Opret dig som ny kunde. Du vil automatisk få udfyldt koden til tilbuddet.
Step 3. Find kampen og vælg spillet til din kupon
Step 4. Du vil ikke kunne se, det forhøjede odds, men skal blot spille den til det almindelige odds.
Step 5. Betfair tilføjer efter kampen din ekstra gevinst under bonus
Få odds 10 på Danmark med betfair >>

 

Vigtig viden om odds 10 tilbud

Begge tilbud udløber når kampen starter. Kampen starter onsdag d. 17.01 kl. 20:30. Du skal derfor have nået og oprette dig og foretage spillet inden kampen starter.

Du vil måske opleve problemer med tilbuddet, hvis du ikke benytter et officielt link her fra oddsforum.dk. Er du i tvivl, bør du henvende dig til LeoVegas eller Betfair kundeservice. Begge bookmakere tilbyder kundeservice via chat og telefon.

 

Danmark mod Spanien ved EM i Håndbold

EM Håndbold 2018 blev med skuffelsen mod Tjekkiet nu endnu mere spændende og der venter nu en vaske ægte gruppefinale. Det er på papiret den største kamp i gruppen, og den er alt afgørende for hvor mange points de danske drenge kan trække med til mellemrunden. Du kan læse hele vores optakt med odds og livestream på Danmark mod Spanien her.