Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Lokomotiv Moskva – FCK: Tæmmer Ståle Solbakken den russiske bjørn?

0

FC København skal en tur til Rusland i Europa League, hvor Lokomotiv Moskva venter. Vi ser på odds på kampen og er klar med spilforslag som – i lyset af FCKs krise – desværre går russernes vej.

Der venter en svær opgave for de danske mestre fra F.C. København, når de skal en tur til Rusland, nærmere bestemt Moskva i forbindelse med Europe League. Oddsene for dansk succes ser på forhånd svære ud.

Moskva er favoritter til odds 1.95 hos Unibet, hvor en sejr til FCK giver pengene 4.25 igen, mens X’et belønnes med odds 3.45.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag: Nedturen forsætter for FCK

Spilforslag: Lokomotiv Moskva sejr til odds 1.95 hos Unibet

Kampstart & TV: Torsdag kl. 19:00 | Vises på 6’eren

Ståle Solbakken og FCK har i de seneste kampe haft det rigtig svært, hvor det er blevet til nederlag i de seneste 2 kampe i Superligaen. Der er derfor brug for oprejsning for de københavnske mestre, men det kan godt vise sig svært, når holdet tager turen østpå til Moskva.

Det ligner på forhånd en svær opgave for FCK, der på papiret skal på gruppens sværeste kamp. Efter Lokomotiv Moskva skuffede stort i sidste runde med nederlaget til Tiraspol, er der pres på hjemmeholdet, der ikke kan tåle at tabe kampen her.

FCK topper gruppen med 6 point, men kan ikke vide sig sikre på videre avancement endnu. En sejr i Moskva vil dog med sikkerhed betyde videre avancement for de danske mestre, men med den nuværende formkurve og spillekrise, kan det godt vise sig rigtig svært at få point med til Danmark.

Vi ser Lokomotiv Moskva som det stærkeste hold på nuværende tidspunkt, og hjemme i Moskva, hvor temperaturen godt kan kravle under frysepunktet til kampstart, kaster vi os over en hjemmesejr.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>

 

Optakt: Lokomotiv Moskva – FCK

Lokomotiv Moskva skuffede stort i seneste runde, hvor det blev til et 2-1 nederlag på hjemmebane til Sheriff Tiraspol. Derfor er russerne presset inden opgøret mod FCK, der gerne skal kaste 3 point af sig, hvis man selv vil afgøre sine muligheder for videre avancement fra gruppen.

Inden opgøret er russerne af finde på 3. pladsen i gruppen med 5 point. Mens Lokomotiv har skuffet i Europa League indtil videre, har det set anderledes ud i den russiske liga, hvor holdet lige nu topper rækken foran hold som Zenit og CSKA Moskva.

Senest blev det til en 1-0 sejr over Anzhi i weekenden, og holdet ligger derfor lunt i svinget i forhold til Champions League pladserne i næste sæson. Anderledes ser det ud for de danske mestre med Ståle Solbakken i trænersædet.

Europa League kan redde FCK ud af krisen

FCK har i de seneste uger ramt en større krise, der har resulteret i nederlag mod både Brøndby og senest Sønderjyske i Superligaen. Især 3-0 nederlaget til Sønderjyske i weekenden må give dybe panderynker hos nordmanden. Et resultat som også betyder, at FCK er hele 14 point efter Brøndby på førstepladsen i ligaen.

I Europa League ser situationen noget bedre ud. Senest hentede FCK en sikker 3-0 sejr over Zlin på hjemmebane. Et resultat som betyder at holdet topper gruppe F med 6 point, men med både Sheriff Tiraspol og Lokomotiv Moskva lige i hælene kan holdet ikke vide sig sikre på noget endnu.

Der skal derfor meget gerne point på kontoen, hvis ikke en sejr i sidste runde over Sheriff Tiraspol bliver en nødvendighed for at spille sig videre.

Skader og karantæner

Lokomotiv Moskva må til kampen se bort fra brasilianske Da Silva, mens også Guilherme er skadet. Der er tvivl om Corluka, Margasov og Natcho. Hos FCK er man også hårdt ramt, her sidder Johansson, Federico Santander og Antonsson ude, mens der også er tvivl om Boilesen.

FCK kan glæde sig over at have Benjamin Verbic med igen, efter han har siddet ude med karantæne i holdets seneste kampe. Sloveneren har været en af de få lyspunkter for FCK i i denne sæson, hvor han både er topscorer for holdet i Europa League og Superligaen.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>