Robert Skov odds: Superliga topscorer og hvor mange sæsonmål laver han?

7. december 2017

FC København vs Sheriff Tiraspol odds

FC København har kniven for struben i Europa League, når FC Sheriff gæster Parken. Kun sejren tæller for FCK, og den giver odds 1.77 hos LeoVegas.

Torsdag d. 7/12 kl. 19.00 går det løs mellem FCK og FC Sheriff i Europa Leagues gruppe F, og missionen er klar for Ståle Solbakken og de kriseramte danske mestre. Med en sejr kan københavnerne nemlig overhale Sheriff på sidste spillerunde, og snuppe billetten videre i turneringen.

Læs mere om FC København vs FC Sheriff i optakten forneden, eller besøg LeoVegas for gode odds på kampen. Her er der odds 1.77 på FCK-sejren, mens Sheriff giver odds 5.25. Der er odds 3.50 på uafgjort, hvilket vil sikre Sheriff avancement fra gruppespillet for første gang i klubbens historie.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

 

FC København vs FC Sheriff: Kun sejren tæller for FCK

Torsdagens brag i Parken er knald-eller-fald for FCK, for kun sejren tæller, hvis man vil videre fra gruppen. Ståle Solbakkens tropper kommer dog ind til kampen i skidt form, og tabte igen i weekenden med 1-3 i Parken til FC Nordsjælland.

Dermed blev den nylige 5-1 sejr hjemme over Lyngby hurtigt skrevet i glemmebogen, og nederlaget har samtidigt fået bookmakerne til at gøre Ståle Solbakken til odds-favorit til at blive fyret i Superligaen, og samtidig er FCK ikke længere favorit til at vinde medaljer i år. Hverken guld, sølv eller bronze.

Da FCK gæstede FC Sheriff i Moldova, dominerede københavnerne opgøret med 66% boldbesiddelse, men formåede aldrig at skabt den afgørende chance. Derfor sluttede kampen også 0-0, hvilket også virker som et sandsynligt udfald i aften.

Mens FCK gerne vil videre i Europa League, har Ståle nok at se til med at få klubben tilbage på fode i Superligaen, og truppen har været ramt af mange skader, så måske vil det ikke være jordens undergang for FCK, hvis det europæiske eventyr slutter her for i år.

Får Sheriff bare ét point i kampen, er klubben sikret deltagelse i knockout-fasen for første gang nogensinde, så man kan roligt forvente et bravt kæmpende moldovisk mandskab.

 

Spilforslag: Odds på Under 2,5 mål i kampen

Sheriff har gjort det fortræffeligt på udebane i puljespillet, med 0-0 i Zlin og 2-1 sejr i Moskva mod Lokomotiv, så det er et kompetent mandskab, det kriseramte FCK-hold skal forsøge at nedbryde. Særligt defensivt ser det moldoviske hold stærke ud, mens der offensivt måske mangler lidt.

Vi forventer at se et forsigtigt angribende FCK-hold, som ikke kan tåle at komme bagud her, og et gæstende mandskab, som mere eller mindre parkerer bussen og satser på kontraangreb. Holdt op mod FCKs offensive problemer i Superligaen i efteråret, ser det ikke godt ud for FCKs chancer for at komme på måltavlen her.

Vi spiller Under 2,5 mål til odds 1.68 hos LeoVegas, hvor der i øvrigt er odds 9.00 på 0-0, som altså også var resultatet i den omvendte kamp i Moldova d. 28. september.

Skal vi plukke en vinder her, bliver det desværre Sheriff, som har evnerne til at gøre ondt på FCK på omstillinger, og i øvrigt evnerne til at lukke en skidt spillende FCK-offensiv ned. Odds 5.25 på Sheriff virker bestemt som et godt odds med neutrale øjne.

  • Under 2,5 mål: Odds 1.68
  • Ciffertip 0-0: Odds 9.00
  • Sheriff vinder: Odds 5.25

Se odds på kampen hos LeoVegas >>