Bundesliga starter igen denne weekend: Læs stor optakt til forårssæsonen

1. februar 2018

FC Köln vs Borussia Dortmund odds: Vinder gæsterne uden Aubameyang?

Borussia Dortmund jagter årets første sejr i den tyske Bundesliga, når de fredag aften løber ind på banen mod bundholdet FC Köln. Vi er klar med de bedste odds samt en optakt med spilforslag. 

Borussia Dortmund har endnu ikke vundet én eneste kamp i Bundesligaen i 2018, men fredag skal de på en forholdsvis overkommelig opgave, når Frederik Sørensen og FC Köln venter på RheinEnergieStadion.

Dortmunds dårlige form samt afskeden med Pierre-Emerick Aubameyang har dog ændret en del på oddsene til kampen. I skrivende stund belønnes en sejr til Dortmund med imponerende odds 1.90, mens du får odds 4.40, hvis FC Köln snupper sejren. Et remis står til odds 3.50 hos LeoVegas.

Odds på LeoVegas >>

 

Spilforslag: Dortmund sejrer endelig til odds 1.90

2018 har ikke budt på meget succes for Dortmund, der har spillet uafgjort i alle tre ligakampe. Fredag aften står de dog overfor en overkommelig modstander i form af FC Köln, og her regner vi med, at Dortmund endelig får tre point på kontoen.

Med danske Frederik Sørensen på holdet har Köln nemlig været ligaens dårligste hold i denne sæson, og vi ser rigtig god værdi i en udebanesejr.

Dortmund har blot tabt to ud af 10 kampe på udebane, hvilket gør dem til ligaens tredjebedste udehold, mens Köln samtidig er det dårligste hjemmehold med to sejre i 10 kampe.

Det skal naturligvis også med, at Dortmund har taget afsked med topscorer Aubameyang, men i hans fravær kan andre spillere stråle. Köln har fået en fin start på året med to sejre i de første tre kampe, men fredag møder de overmagten.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at Dortmund vinder til odds 1.90 hos LeoVegas

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Det kører for 1. FC Köln

FC Köln ligger sidst i Bundesligaen, men faktisk har holdet fået en positiv start på 2018. Her har man både besejret Gladbach og HSV, og bundproppen kan så småt skimte holdene over nedrykningsstregen.

Der er dog fortsat syv point op til Mainz på den rigtige side af stregen, og det vil være en større overraskelse, hvis Köln ikke skal kæmpe om at undgå nedrykning i resten af denne sæson.

Med de to sejre i 2018 har Köln samtidig også tredoblet det antal sejre, de fik i efteråret, hvilket både vidner om et hold i fin form, men også om et hold, der var helt væk i den første halvdel af sæsonen, hvor man blot hentede en enkelt sejr.

Trods de fine resultater i det nye år må man forvente, at Köln får det rigtig svært, når de fredag møder et sultent Borussia Dortmund-mandskab.

 

Dortmund jagter den første sejr i 2018

For mens Köln har fået en flot start på det nye år, har det set noget værre ud for Dortmund. Nuvel, holdet har ikke tabt én eneste kamp, men samtidig har man heller ikke formået at vinde.

Med de mange dårlige resultater er Dortmund gledet en smule nedad i tabellen, der dog stadig er vanvittig tæt. Der er langt op til Bayern München på førstepladsen, men kun tre sølle point skiller Leverkusen på andenpladsen og Gladbach på syvendepladsen.

I skrivende stund ligger Dortmund nummer seks, og den placering skal naturligvis forbedres, hvis sæsonen skal blive en nogenlunde succes. Fredagens udehold har dog foretaget en drastisk ændring i truppen, som involverer klubbens måske største stjerne.

 

Farvel og tak, Aubameyang

Onsdag stod det nemlig endegyldigt klart, at klubbens topscorer, Pierre-Emerick Aubameyang, ville forlade klubben for i stedet at søge lykken hos Arsenal.

Aubameyang har i flere sæsoner haft stor betydning for Dortmund, og det bliver interessant at se, hvad de gør uden ham på holdet. På rygtebørsen meldes Chelseas Michy Batshuayi tæt på et lejeophold i Dortmund, og belgieren kan måske være manden, der skal score målene for Dortmund.

Uanset hvad er det naturligvis et kæmpe tab at miste Aubameyang, men samtidig har hans opførsel uden for banen måske haft en negativ effekt på resten af spillertruppen.

Spil hos LeoVegas >>

Pierre Emerick Aubameyang, Dortmund (foto: shutterstock)