Web
Analytics Made Easy - StatCounter

FCK – AaB spilforslag: – Selvtillidsfyldt FCK åbner sæson stærkt

0

FCK skal forsøge at fylde op på deres flotte resultat i Slovakiet i onsdags, når AaB lørdag eftermiddag gæster Parken til sæsonåbningen i Superligaen. Vi er som altid klar med seneste nyt og optakt til opgøret.

 

FC København – AaB Odds

Det lignede længe et FCK hold i store problemer i udekampen mod Zilina, men en udvisning og et Pavlovic hattrick fik vendt tingene godt og grundigt på hovedet.

FCK står dermed med et fantastisk udgangspunkt inden returopgøret i næste uge inde i Parken. Inden den kamp venter AaB dog lørdag eftermiddag i 1. runde af den nye Superliga sæson.

FCK er som altid, fristes man til at sige, store favoritter til at vinde, når de spiller hjemme i Telia Parken. Det er der dog ikke så meget at sige til, hvis man kigger på deres hjemmebanestatistik i sidste sæson, der sagde 15-3-0. Der venter derfor AaB spillerne, sæsonens måske sværeste opgave allerede i første runde.

AaB var dog et, ud af bare tre hold, der formåede at hente point i Parken sidste sæson, med deres 1-1 resultat, så der er lagt op til et spændende opgør, hvor AaB måske kan drille de københavnske favoritter igen.

Hos bookmakerne har man dog ikke overraskende hjemmeholdet som store favoritter. En sejr til FCK giver pengene 1.40 igen hos Danske Spil, mens en sejr til AaB er helt oppe i odds 8.80.

FCK har sagt farvel til flere profiler henover sommeren. Ud er gået både Cornelius, Mathias Zanka og Ludwig Augustinsson. Alle tre spillere, som i sidste sæson var profiler på FCK holdet, og som bliver svære at erstatte.

Ind er kommet Lüftner fra Tjekkiet, Pieros fra Cypern og Pierre Bengtsson, som tidligere spillede i klubben. Til opgøret mod AaB, må FCK undvære Youssef Toutouh, der sidder ude med karantæne, mens Rasmus Falk og Ankersen forsat er skadet.

Hos AaB har man også haft gang i svingdøren henover sommeren. Ind er kommet Michael Lansing fra Vejle, Kristoffer Pallesen fra Viborg, Filip Lesniak fra Tottenham og den nok mest prominente i Jores Okore, der er skiftet fra netop FCK.

Man har også sagt farvel til en masse spillere, heriblandt Markus Holgersson og Joakim Mæhle som de største profiler. AaB har ingen spillere i karantæne, men må undvære Abildgaard, Robert Kakeeto og Patrick Kristensen på grund af skader.

 

FCK – AaB spilforslag

Der er ikke den store tvivl om, at FCK er massive favoritter på hjemmebane. Når det er sagt, så er FCK stadig en ubekendt faktor med deres nye spillere, og samtidig med det, har AaB præsteret ganske gode resultater i deres seneste træningskampe.

Det er derfor svær og se den store værdi i odds 1.40 på en hjemmesejr. Til gengæld ser vi gode chancer for at begge hold kan komme på tavlen.

De seneste 3 gange AaB har været på besøg i Parken, er det lykkedes dem at få scoret mindst 1 gang. Der er odds 2.10 på dette udfald, og det virker ganske fornuftigt.

Spilforslag: Begge hold kommer på tavlen til odds 2.10 hos Danske Spil

Kick off: Lørdag d. 15/07 kl. 16:00 – Se kampen på Canal 9