Web
Analytics Made Easy - StatCounter

FCK vs FCM: – Løverne henter vital sejr i Parken

0

Denne weekends match of the week finder sted inde i Parken, hvor FCK skal forsøge at holde kontakt med toppen af rækken, når FCM kommer på besøg. Efter en skuffende sæsonstart, er det kun de tre point som tæller for FCK, men FCM har tidligere drillet mestrene. Vi har kigget nærmere på opgøret her.

 

FC København – FC Midtjylland Optakt

FCK led noget overraskende allerede sæsonens anden nederlag, da de for 14 dage siden blev spillet baglæns ud af Right to Dream Park i Farum, hvor FCN hentede en knusende sikker 3-0 sejr.

Et nederlag, som betyder at FCK allerede er 9 point efter FCN i tabellen på førstepladsen, og selvom det er for tideligt at drage alt for mange konklusioner, så kan Ståle Solbakken og FCK mandskabet ikke tåle et meget større spring op til toppen, hvis det igen skal blive til guld, når sæsonen er færdigspillet.

I forhold til kampen mod FCN, har FCK hele 3 nye spillere med i truppen, der alle kan få deres debut i FCK trøjen.

Både, Zeca, Denis Vevro og den tidligere FCM spiller Martin Pusic, der alle blev hentet ind på de sidste dage af transfervinduet, er således med i truppen til opgøret. Samtidig forventes Rasmus Falk at være tilbage i truppen for første gang i mere end 6 måneder, efter han er kommet sig ovenpå sin skade.

Det er ikke kun FCK, der i de seneste uger har haft det svært. Selvom udeholdet fra Herning ligger bedst til i tabellen, har FCM også haft deres og slås med.

Et samlet nederlag til cypriotiske Apollon og et 1-1 resultat mod Lyngby, har igen fået snakken om Jess Thorup og en trænerfyring op at vende. FCM har dog ikke desto mindre hentet 13 point i deres første 7 kampe, noget som betyder en samlet 3. plads i tabellen, og altså et stykke over FCK.

På hjemmebane plejer FCK og have et godt tag på FCM, der har måtte rejse tilbage til Jylland uden point i deres seneste 4 møder i Parken.

Faktisk har FCK ikke tabt i Superliga sammenhæng på hjemmebane siden netop deres seneste nederlag til FCM d. 18 august 2014, for godt 3 år siden.

Siden den kamp, har FCK spillet 53 kampe på hjemmebane i superliga sammenhæng uden at tabe.

Så selvom det er et FCK hold i en mindre krise, venter der altså FCM en svær opgave på søndag, Kigger man på oddsene hos Danske Spil, så er det da også et FCK hold, der er favoritter med odds 1.95 på en hjemmesejr, mens der er odds 3.85 at hente på en sejr til FCM.

Opgaven kan dog blive lidt lettere for FCM, da Ståle Solbakken og FCK efterhånden har et halvt mandskab ude med skader.

Tom Høgli, Erik Johansson, Kasper Kusk og Santander er alle ude med skader, mens Peter Ankersen sidder ude med karantæne efter hans røde kort i FCN kampen. Hos FCM må man forsat se bort fra Onuachu.

 

FCK – FCM spilforslag

FCK skal forsøge at rejse sig ovenpå lussingen i Farum, og det skal ske hjemme mod FCM. Til FCKs fordel har der været en 14 dages landskampspause, som ser ud til at komme meget kærkommen, efter en periode med både exit i Champions League og et par skuffende resultater i superligaen.

Hos FCM skal man omvendt forsøge at forværre den krise, som FCK pt. befinder sig i. Med en sejr vil man holde kontakt med FCN i toppen at tabellen, samtidig med man vil øge afstanden til FCK.

Det kan dog godt vise sig at blive vanskeligt, og vi tror mest på at Ståle Solbakken og FCK mandskabet får vendt skuden fra sidste kamp, og kommer tilbage på rette spor igen.

Spilforslag: FCK sejr til odds 1.85 hos Danske Spil

Kick off: Søndag d. 10/9 kl. 16:00 – Se kampen på Canal 9.