Formel 1 odds: USAs Grand Prix i Austin, Texas

12. oktober 2017

Formel 1 odds: USAs Grand Prix i Austin, Texas

Søndag d. 22.10 2017 køres der for 6. gang formel 1 biler ud på banen i Austin, USA. Se odds på favoritterne, outsidere og Kevin Magnussen.

Med kun fire løb tilbage, er det ved at være nu toppen afgøres. Lewis Hamilton ligger lunt i svinget og skal klare sig nærmest umuligt ringe for ikke, at vinde det samlede verdensmesterskab.

Læs også: Se F1 kalenderen for 2018

Placeringerne 2-4 er noget mere åbent, hvor Sebastian Vettel, Valtteri Bottas og Daniel Ricciardo alle har gode chancer. Hamilton er dog også favorit til at stå øverst på podiet efter løbet.

Der er odds 1.83 på en favorit sejr til Hamilton, men Vettel satte i 2012 banens hurtigste omgang i tiden 1,39,347, og der er 3,25 gange pengene igen, hvis han kører først over målstregen.

Se alle odds på løbet hos betfair her >>

 

Spilforslag: - Odds på outsiderne

Selv om det nok kræver større teknisk uheld af Lewis Hamilton, hvis en outsider skal vinde løbet, så vil jeg gerne fremhæve Daniel Ricciardo.

Hvis målet om en top 3 placering skal indfries, er det nu der skal points på kontoen. Han skal som minimum have en anden plads, hvis hullet til Vettel og Bottas ikke skal blive for stort inden de sidste 3 løb.

Ricciardo giver i skrivende stund odds 17.00 hos betfair.

 

Kevin Magnussens chancer i Austin

Hvis vi skal være ærlige, så ser det mere end svært ud for Kevin. betfair giver dog også hele 2001 gange pengene igen, hvis danskeren med benzin i blodet skal snuppe en sejr.

Sidste år sluttede Magnussen nr. 12 på banen i sin gule Renault racer, og hvis vi ser på bedste Haas kører sidste år, var det Grosjean med en 10. plads.

"KevMag" og Grosjean har ligget meget tæt i denne sæson, så hvis der skal spilles med det rød-hvide hjerte kunne det være et spil på Kevin kommer i Top 10, eller den helt frække med en Top 6 placering til danskeren.

 

USA Grand Prix i Austin, Texas

Banen i byen Austin, Texas var i 2012 for første gang på løbslisten i Formel 1.

Løbets længe er på 308,4 km., som fordeles på 56 omgange inden det ternede flag kommer frem, og vinderen bades i champagne. Dermed er en omgang på banen 5,5 km lang.

Hurtigste omgang blev sat i 2012 af tyskeren Sebastian Vettel i tiden 1,39,347.

Forneden ses grafisk illustration af banen i Austin, Texas: