Formel 1 odds: Hvordan går det Magnussen i 2018?

28. november 2017

Formel 1 odds: Hvordan går det Magnussen i 2018?

2017 er snart i bøgerne og et nyt år venter forude. Således også i Formel 1 for Kevin Magnussen, som ikke spås noget stort 2018 af bookmakerne.

Danske Spil er klar med odds på Kevin Magnussen i næste sæson i Formel 1, og her er den danske racerkører favorit til at lande uden for Top 13 til odds 1.80.

Se flere KevMag-odds hos Danske Spil, hvor der er odds på hvor mange point Magnussen kører ind i næste sæson, og hvor han ender i VM-stillingen.

Spil hos Oddset >>

 

Danske Spil: 2018 bliver ikke noget jubelår for Magnussen

Kevin Magnussen endte 2017 på en samlet 14. plads i VM-stillingen i Formel 1. Og skal man tro oddssætterne hos Danske Spil, så venter der nogenlunde samme placering i næste sæson. Spiludbyderen giver odds 1,80, hvis danskeren ender uden for top 13.

"Kevin Magnussen har uden tvivl evnerne og talentet til at være i top 13, men i Formel 1 er det langt fra nok, da man også skal have en konkurrencedygtig bil. I det spil har Haas-bilen bare svært ved at følge med, og vi ser ingen indikationer på, at det ændrer sig til næste sæson, siger oddsansvarlig hos Danske Spil", Peter Emmike.

Har man alligevel tiltro til Kevin Magnussen, så kan man spille på at Kevin Magnussen ender i top 10 samlet, hvilket giver odds 3,50.

"Formel 1 handler tit om marginaler. Der skal ikke megen udvikling af bilerne til, før man befinder sig længere fremme i feltet, og det kan man bestemt heller ikke udelukke sker for Haas og Kevin Magnussen, men det vil stadig overraske os, hvis vi ser Magnussen i top 10", siger Peter Emmike.

Læs også: Se F1 Grand Prix kalenderen for i år

Har man hang til de helt store odds, så kan man også spille på, at Kevin Magnussen ender i top 3, hvilket giver pengene 100 gange igen. Det kommer så helt sikkert til at kræve mere end 55,5 point, hvilket i øvrigt giver odds 5,50.

Spil hos Oddset >>