Gladbach og Dortmund sikrer lørdagsunderholdningen

21. april 2017

Gladbach og Dortmund sikrer lørdagsunderholdningen

Publikum kan formentlig se frem til et underholdende og målrigt opgør, når Gladbach tager imod Dortmund. Begge hold har vist forrygende målform på det seneste, og vi satser på endnu flere mål i lørdagens opgør på Borussia-Park.  

 

Gladbach – Dortmund Optakt

Når Gladbach og Dortmund krydser klinger i Bundesligaen betyder det oftest mange mål. I de seneste fire indbyrdes opgør er der sammenlagt blevet scoret 17 mål, og meget tyder på, at vi igen får et målorgie.

Danskerklubben Gladbach har scoret seks mål i deres seneste to kampe, men samtidig har defensiven vist store svaghedstegn ved at indkassere hele syv mål i de to kampe. I sidste weekend tabte man med 3-5 til Hoffenheim, og der er langt op til sidste sæsons flotte fjerdeplads for Andreas Christensen & Co.

Hjemmeholdet er dog kun to point fra 6. pladsen, der giver adgang til Europa League kvalifikationen, og holdet har dermed fortsat masser at spille for.

Det samme gør sig gældende for Dortmund, der i midtugen måtte vinke farvel til Champions League efter endnu et nederlag til Monaco. Det franske mandskab straffede tyskernes svage defensiv, der i de seneste fire kampe har lukket 11 mål ind. Offensiven har dog nettet 10 gange i de seneste fem opgør, og mod Gladbach plejer man at score.

Da de to hold krydsede klinger i december snuppede Dortmund en knusende 4-1 sejr, og kigger vi på de seneste tre indbyrdes opgør er det blevet til hele 11 mål fra Thomas Tuchels mandskab.

Udeholdet frister en tilværelse som nummer fire i ligaen, men med blot et enkelt point op til Hoffenheim kan Marco Reus & Co. sagtens nå at sikre sig direkte kvalifikation til Champions League.

Der er hele 14 points forskel på de to hold i tabellen, og udeholdet er da også favoritter til odds 2.10 hos Betfair. Holdet var senest i aktion i midtugen, og den hårde europæiske opgave sidder formentlig stadigvæk i benene hos Dortmund-spillerne.

Det kan hjemmeholdet muligvis udnytte til at snuppe sejren til odds 3.75 hos Betfair, mens der er odds 3.80 hos Danske Spil for et uafgjort resultat.

Spilforslag

Med 27 mål i 15 udekampe er Dortmund ligaens mest målfarlige mandskab på fremmed græs, og holdet bør have fine muligheder for flere mål mod Gladbachs vaklende danskerdefensiv.

Udeholdet er dog formentlig trætte efter midtugens kamp mod Monaco, og med Gladbachs seneste målform ligner det et opgør med masser af mål. Bookmakerne satser da også på et målrigt opgør, men der er alligevel fin værdi i over 3,5 mål.

Spilforslag: Over 3,5 mål til odds 2.33 hos Unibet
Kampstart: 22/4 kl. 18.30 – Se den på Eurosport 2