Oddsforum.dk Original

1. november 2017

God start for spilforslags-eksperterne på det nye Oddsforum

Det samlede spilforslagspanel på Oddsforum.dk havde en god oktober, hvor der er sorte tal over hele linjen. Særligt Oddsets spilekspert, Jesper Helmin, havde kronede dage i oktober.

På Oddsforum.dk kan du dagligt læse talrige spilforslag fra vores erfarne spilredaktion samt eksterne spileksperter som Jesper Helmin og Kasper Svendsen. Vi fører nøje regnskab med alle vores spilforslag på fodbold, men derimod ikke på andre sportsgrene som tennis, håndbold, NFL etc.

Det er tid til at gøre regnskab for oktober (fra d. 13/10, red.), og her kan alle fodbold-eksperterne se tilbage på en profitabel måned med et samlet overskud på 4299 kr.

Se Oddsforums Spilforslag >

 

Eksperterne:  Helmin sluttede med fem doubler i træk

Jesper Helmin er klar med spilforslag til dagens kampe hver dag for Oddset, og dem bringer vi naturligvis her på siden.

Helmins spilforslag anbefales som singler og som double, og i oktober imponerede Oddset-eksperten stort ved at ramme 6/15 doubler, hvoraf fem blev ramt i træk på månedens fem sidste dage.

Fra d. 13. oktober, hvor det nye Oddsforum.dk gik live, har vi i alt 32 singler, hvoraf Helmin ramte imponerende 23 af slagsen. Det er en hitrate på 71,8% og ved spil på 100 kr. pr. væddemål, havde det givet  1357 kr. profit. Havde man samtidigt booket alle 15 doubler, som vi bragte her i oktober, havde man samtidigt ramt seks, og vundet yderligere 1003 kr. i profit.

I alt lavede Helmin altså overskud på 2360 kr. i sine spilforslag på Oddsforum i oktober.

 

Beskeden profit for Den Seriøse Odds'er

Også spileksperten Kasper Svendsen fra Facebook-gruppen Den Seriøse Odds'er havde en overskudsmåned, omend en mere beskeden én af slagsen.

Kasper ramte pænt med 13/16 af sine Money In The Bank-spilforslag, som dog kun kastede 159 kr. af sig i samlet profit. Value Bets fandt Svendsen 16 af i oktober, og af disse ramte han 9. En flot hitrate som igen dog kun kastede et beskedent overskud på 137 kr. af sig.

Tilsammen booker Kasper en profit på 296 kr. i oktober.

 

Redaktionen lavede solidt overskud i oktober

I oktober fejrede vi åbningen af vores nye Oddsforum-hjemmeside med en stribe gode spilforslag, som kan findes hver dag på forsiden af Oddsforum.dk eller under Spilforslag i menuen.

Tirsdag d. 17. oktober var der Champions League med bl.a. Real Madrid og Tottenham på programmet, og den aften ramte vi alle fire spilforslag - en kupon som gav 8400 kr. i afkast på en spillet hund. Denne gevinst er dog ikke indregnet i det samlede regnskab for oktober, da vi tager udgangspunkt i spilforslag spillet som singler.

I alt anbefalede vi 69 særligt anbefalelsesværdige spilforslag, og ramte nogenlunde med 36 rigtige. Det gav en profit på 707 kr.

 

Brandhøjs brandvarme weekendtips

Hver uge leverer Emil Brandhøj et kronologisk overblik med spilforslag til weekendens TV-kampe i sin ugentlige spilforslags-klumme ved navn "Weekendoverblikket".

Her forsøger Emil med sine egne personlige spilforslag til weekend-kampene at udkonkurrere resten af Oddsforum-redaktionen, som til gengæld plukker spilforslag alle ugens dage.

Med fuld fokus på weekend-kampene har Brandhøj været brandvarm i oktober, hvor han nåede at sætte 60 spilforslag på weekendkampe og ramme 38 af dem. En omsætning på 6000 kr. gav 6936 kr. i gevinster, og altså en ROI på 115,6%.

Alt i alt er der gjort rent bord over hele linjen, og havde du fulgt samtlige spilforslag fra de to eksperter samt de anbefalede spilforslag fra redaktionen, havde du i alt lavet profit på 4299 kr. siden d. 13. oktober.

 

Spil med i november

Spilforslagene vil typisk være fundet hos forskellige bookmakere, men leder du efter en ny bookmaker med gode odds at spille hos, så du kan spille med i november, anbefaler vi nu LeoVegas.dk, som er Danmarks nye mobile bookmaker.

Læs mere om LeoVegas her, eller besøg bookmakeren direkte forneden, hvor du kan starte med at indløse et 500 kr. free bet på din første spillede kupon.