Danmark vs Norge spilforslag: - Målene vælter ind i Golden League

3. januar 2018

Golden League: Danmark møder Egypten i EM 2018 optakt

Danmark møder Egypten i den første af i alt tre kampe ved Golden League i Frankrig. Turneringen fungerer som opvarmning til det forestående EM 2018 i Kroatien.

Danmark er store favoritter, når de i morgen møder Egypten ved Golden League-stævnet i Frankrig, men måske kan egypterne drille Nikolaj Jacobsens mandskab, der har øjnene rettet mod den kommende EM-slutrunde.

En dansk sejr er helt nede i odds 1.15 hos Unibet, mens du får odds 7.50 hos samme bookmaker, hvis Egypten vinder. Der er også odds 15.00 for et remis.

I vores spilforslag nederst anbefaler vi et spil på en spinkel dansk sejr til odds 1.85, hvor Danmark højest må vinde med fem mål i kampen.

Spil odds hos Unibet.dk >>

 

Danmark vs Egypten i Golden League

De danske håndboldherrer tager i morgen hul på Golden League, der fungerer som opvarmningsturnering, inden EM-slutrunden skydes i gang 12. januar.

I første kamp venter Egypten, der normalvis ikke er et mandskab, Danmark plejer at have problemer imod. De to hold mødtes senest ved VM-slutrunden for et år siden, hvor Mikkel Hansen & Co. overlegent vandt med 35-28.

Danskerne er da også store favoritter i torsdagens opgør, og det vil være en stor overraskelse, hvis egypterne formår at true Nikolaj Jacobsens tropper.

Landstræneren har dog samtidig meldt ud, at resultaterne ikke har førsteprioritet i denne turnering, hvor det hovedsageligt handler om at afprøve forskellige ting.

Disse Golden League-turneringer plejer da også at bære præg af, at der er tale om træningskampe, hvilket gør dem ret uforudsigelige.

Der er dog ingen tvivl om, at Danmarks hold er mindst ét niveau over det egyptiske, og alt andet end en sejr vil være en skuffelse, også selvom det blot er en opvarmningskamp.

 

Spilforslag: Odds 1.85 på spinkel sejr til Danmark

Nikolaj Jacobsen vil formentlig rotere en del i løbet af opgøret, der dermed nemt kan gå hen og blive en rodet affære. Det kan egypterne muligvis udnytte, og vi regner med, at de slipper billigt fra torsdagens opgør.

Danskerne råder over et langt mere slagkraftigt mandskab, og det havde set anderledes ud, hvis de to hold havde mødt hinanden i en slutrunde. Det er dog ikke tilfældet, og Mikkel & Co. ruller sig næppe helt ud.

Ved det seneste Golden League-stævne vandt Danmark kun med et enkelt mål over Polen, selvom de var store favoritter, og et lignende scenarie er ikke usandsynligt mod Egypten.

 Spilforslag: Egypten +5,5 til odds 1.85 hos Unibet

Kampstart: 4/1 kl. 20.45 – Vises på TV2

Spil odds hos betfair.dk >>