3. august 2017

Håb for Brøndby i kroatisk heksekedel

Det bliver ikke nemt, men omvendt heller ikke umuligt for Brøndby at spille sig videre i Europa League mod Hajduk Split. Vi har set på kampen og fundet et godt spil til jer!

Hajduk Split - Brøndby optakt

Det var en hård kamp i Brøndby, da Hajduk Split var på besøg til det første, indbyrdes opgør, men det bliver endnu sværere for de blågule at komme helskindet igennem returopgøret.

Det er det selvfølgelig især fordi UEFA har trodset al logik og med få dages varsel godkendt, at kampen alligevel kan spilles med tilskuere på tribunen, hvilket er en klokkeklar fordel for hjemmeholdet, da det jo kan være lidt svært at farte til Kroatien med så kort forberedelsestid.

Det kan dog også være en motivation for Brøndby, der som endnu et hak i tuden må spille uden Teemu Pukki, der er blevet hjemme for at pleje en muskelskade.

Brøndby har dog vist foreløbigt i denne sæson, at de ikke er blege for at gå all-in offensivt og så satse på , at de kan lave flere mål, end modstanderne kan i den anden ende.

Her overbeviste de ikke i første kamp, hvor man tydeligt så, at kroaterne spiller med en defensiv på højt, europæisk niveau, og uden Pukki (samt Jan Kliment) er det op til Wilczek, Mukhtar og måske Kasper Fisker at lave det mål, som Brøndby skal bruge for at komme videre.

Der er dog ikke nogen tvivl om, at det bliver en heksekedel, Brøndby skal spille i på Poljud Stadion i aften, og det blvier altafgørende, at de kan holde hovederne kolde og ikke forfalde til svinsk spil. Hvis de til gengæld kan frustere kroaterne, så kan man godt forestille sig en hel del kort.

 

Hajduk Split - Brøndby Spilforslag

Det er afgørende for Brøndby, at de står bedre i defensiven, end de har gjort i Superligaen foreløbigt. Men selvom deres offensiv er ramt, så har de været imponerende gode til at lave mål, må man give dem.

Og selvom kroaterne får opbakning fra tribunerne, og Brøndby næppe har mere end nogle hundrede mand med på stadion, så har vi stor tiltro til, at Brøndby i hvert fald nok skal få deres udebanemål, og herfra er det op til især keeper Rønnow at holde Hajduk fra fadet.

Et spil på at begge hold scorer kan findes til odds 1,70 hos betfair, og det er til at have med at gøre i en så sprængfarlig kamp på et kogende stadion.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 1,70 hos betfair

Kampstart: 3. august kl. 20.30 - Se den på Eurosport 2