Optakt: FC Helsingør vs Lyngby

8. december 2017

Optakt: FC Helsingør vs Lyngby

27 minutter på E47, og så er man kommet fra Lyngby til Helsingør. Der er derby-stemning over Helsingør Stadion i weekenden, og du kan læse optakt med odds på kampen her.

Helsingør og Lyngby må formentlig begge indstille sig på at ende i den kedelige halvdel af tabellen, når grundspillet er slut, men der står stadig vigtige point på spil, når de to hold lørdag krydser klinger. Det gælder nemlig om, at skrabe så mange point sammen som muligt før nedrykningsspillet begynder i foråret.

Til denne kamp er det gæsterne fra Lyngby i favoritrollen til odds 2.15 hos Betfair, der giver odds 3.50 for en sjælden Helsingør-sejr og odds 3.40 for et remis.

Se Superliga odds hos betfair >>

 

Optakt: Helsingør vs Lyngby

Helsingør var på forhånd ikke spået mange chancer i Superligaen, men Christian Lønstrups tropper fik en fin start på sæsonen, hvor det blandt andet blev til en sejr over FC Midtjylland. Siden da er det dog blevet hverdag for de undertippede oprykkere, der har tabt ni af de seneste 11 ligakampe.

De mange nederlag har sendt Helsingør helt ned i bunden af tabellen, og meget tyder på, at det bliver til et hurtigt besøg i landets bedste række for oprykkerne.

Sæsonen er dog ikke slut endnu, og håbet lever stadig i Helsingør. Det samme gør sig gældende i Lyngby, der stadig kan nå at komme med i mesterskabsspillet. Det kræver dog, at holdet leverer en anden indsats, end det har været tilfældet de seneste uger.

Tre point i de seneste seks kampe er slet ikke godt nok, hvis man vil være en del af top 6, og med syv point op til OB på sjettepladsen er det da også ved at være sidste udkald for Lyngby.

Begge hold blev i midtugen ekspederet ud af pokalturneringen efter tætte opgør mod henholdsvis AaB og Silkeborg. Helsingør var ellers tæt på at overraske mod AaB, men nordjydernes to sene mål sendte dem videre i turneringen. I Silkeborg skulle der forlænget spilletid til, før det jyske mandskab kunne sikre sig billetten videre.

Det er dermed to hold, der er ramt på selvtilliden, der lørdag krydser klinger på Helsingør Stadion.

Skader og karantæner

Helsingør må se bort fra Martin Fisch, der er skadet, mens Andreas Holm og Johannes Ritter er tvivlsomme. Hos Lyngby er der tvivl om Mathias Tauber.

 

Spilforslag: Nedturen fortsætter for Helsingør

Begge hold er skidt kørende, og det kan derfor være svært at sætte sin lid til en af dem. Vi har dog mest fidus til udeholdet, der virker en tand skarpere end Helsingør.

Hjemmeholdet har blot scoret et enkelt mål i de seneste fire ligakampe, mens det er blevet til tre af slagsen i de seneste seks hjemmekampe.

De manglende mål er en stor årsag til, at Helsingør ligger, hvor de gør, og Lyngby bør have fine muligheder for en smal sejr. Det kører som nævnt heller ikke for udeholdet, men drømmen om top 6 lever stadig.

Hvis den drøm skal gå i opfyldelse, SKAL man besejre Helsingør, og det gør de også.