Horsens vs FC København odds: - FCK på hård opgave i det jyske

24. juli 2017

Helsingør vs OB: - Kronborgs drenge byder Striwerne op til dans

FC Helsingør byder OB velkommen til holdets første hjemmekamp i Superligaen nogensinde, og det kan blive en festlig affære for de to hold, der begge startede med nederlag.

 

FC Helsingør – OB Optakt

Lige så hurtigt, som Helsingør havde sikret sig en plads i Superligaen, lige så hurtigt mistede de to nøglespillere i Vito Hammershøj-Mistrati og Rasmus Minor Petersen, der begge tog fra Nordsjælland til Nordjylland og Hobro.

Dermed forsvandt to nøglespillere, og det gjorde ikke Helsingørs odds for at overleve i Superligaen meget bedre. I deres første Superliga-kamp nogensinde tabte de så med 1-2 til netop Hobro, og det ligner altså allerede en lang og svær sæson for det noget urutinerede hold.

Det var dog slet ikke dårlig fodbold af Helsingør i den første kamp, der også hurtigt kom foran, og træner Lønstrups teknisk betonede og hurtigt boldflyttende stil kan komme til at gøre ondt på nogle af de tungere hold i ligaen, som det f.eks. gjorde på Viborg, da de over to kampe blev sat på plads af undermålerne fra Helsingør.

Og nu gælder det så den hjemmebane, der har så meget stemning på lægterne, at det næsten opvejer, at stadion er mere passende til 2. division end Superligaen. Og det er ikke så skidt for værterne, at det første hold, de møder på hjemmebane i landets bedste række, er OB, der også tabte første kamp.

For netop fynboerne har et halvtungt hold, der oven i købet også må være lidt ramt på selvtilliden efter den sløje afslutning på sidste sæson.

 

Skader og karantæner

OB er ramt af skader til et par vigtige spillere i Jacob Barrett Laursen og  Joan Simon Edmundsson, mens Rasmus Festersen endnu ikke er bekræftet spilleklar.

For Helsingør mangler Jonas Henriksen og Johannes Ritter.

 

Helsingør - OB Spilforslag

Helsingør fortsatte ufortrødent med at spille optimistisk fodbold imod Hobro, og det kan sagtens gå hen at give pote undervejs i Superligaen, såvel som det også kan give alvorlige smæk, når man møder nogle af de mere kyniske hold, som FCM, FCK og Brøndby.

Imod OB kan det dog sagtens vise sig at holde nogenlunde vand, og Helsingør har da også meldt ud, at de vil gå efter alle tre point og dermed vise deres fans, at de er blevet klogere af nederlaget til Hobro, som især faldt på grund af et par store, personlige fejl.

Der er lagt op til flot vejr og fodboldfest på Helsingør Stadion, og Kronborgs drenge kan sagtens give OBs lidt tunge mandskab problemer. Helsingør er desuden forstærket til aftenens kamp af den vævre tidligere FCN-spiller Adnan Mohammad, som kan blive spændende at følge med sine store evner med bolden.

OB er til odds 2,15 hos betfair gjort til små favoritter, mens Helsingør kan spille til hele odds 3,65 hos NordicBet. Vi mener dog, at Helsingør skal have lidt mere tiltro, og prøver derfor spillet på 1X til odds 1,73 hos betfair.

Spilforslag: 1X til odds 1,73 hos betfair.

Kampstart: 24. juli kl. 19.00 - Se den på TV3 Sport 1