Huddersfield vs Liverpool odds: The Reds undgår ny ydmygelse

30. januar 2018

Huddersfield vs Liverpool odds: The Reds undgår ny ydmygelse

Huddersfield tørner sammen med Liverpool i Premier League. Find de bedste odds på Huddersfield vs Liverpool og læs vores optakt med spilforslag.

Både Huddersfield og Liverpool skal forsøge at ende deres dårlige stime, når de tirsdag står overfor hinanden i 25. runde af Premier League. Det omvendte opgør på Anfield endte 3-0 til The Reds.

Ikke overraskende er Liverpool gjort til storfavoritter, hvor du på nuværende tidspunkt kan hente odds 1.33 på udesejr til Klopps mandskab hos LeoVegas. En overraskelse i form af hjemmesejr giver odds 11.00, mens en pointdeling afspejler sig i odds 5.50.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: Liverpool sejrer i målfest

Liverpool har to nederlag i træk, og det skyldes i høj grad et forsvar der har sejlet komplet. Man skal dog ikke glemme, at holdet spillede eksemplarisk i mod Pep Guardiolas ubesejrede mandskab da de vandt 4-3, og spørgsmålet er blot, om Klopp har formået at bringe de takter tilbage i Premier League igen.

The Reds har vundet fire ud af de sidste fem Premier League kampe, og de befinder sig stadig i top fire foran Tottenham og Arsenal. Den sidste uge har set forfærdeligt ud, men Klopp plejer at være god til at knække de dårlige stimer. Liverpool, under Klopp, har aldrig tabt to Premier League kampe i træk, og den trend ser ikke ud til at blive brudt nu. I det omvendte opgør på Anfield havde Liverpool godt styr på Huddersfield, hvorfor et handicap spil ikke virker usandsynligt. Vi spiller derfor:

Derudover kunne denne kamp meget vel gå hen og blive målrig. The Terriers tabte 4-1 i mod West Ham i deres sidste kamp på eget græs, og de har indkasseret ti mål i deres sidste fire kampe i mod hold fra top fire, hvor der i alle kampene kom mindst tre mål. Omvendt har Liverpool alene scoret mindst tre mål i syv ud af deres sidste 12 udebanekampe, hvor Mohammed Salah ofte kommer på måltavlen. Derfor spiller vi:

  • Liverpool vinder & begge hold scorer - odds 3.30.
  • Mohamed Salah scorer i kampen - odds 1.96.

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

 

The Terriers i nedrykningsfare

Huddersfield Town kunne meget vel droppe ned i nedrykningzonen efter tirsdagens kamp mod Liverpool. Wagners mandskab startede ellers sæsonen fantastisk ud, men er kommet i problemer efter bundholdene er begyndt at skrabe point sammen.

The Terriers har spillet skidt fodbold på det seneste, hvor de kommer ind til denne kamp med tre Premier League nederlag i træk, og den dårlige stime ser ikke ud til slutte lige foreløbigt.

Selvom modstanderen er Liverpool, er der alligevel plads til forhåbninger i lejren. Gæsternes seneste form har været nedadgående, hvor man i de seneste to kampe har tabt til hhv. Swansea og West Bromwich.

Huddersfield besøgte Liverpool i oktober, hvor det blev til et 3-0 nederlag, men mens Wagners mandskab er blandt ligaens absolut dårligste på udebane, er de ligaens 12. bedste på hjemmebane, hvilket absolut kunne volde Jurgen Klopps tropper problemer, da de i sidste Premier League runde tabte til ligaens 20. dårligste hjemmehold, Swansea.

 

Must win opgør for Liverpool

Først taber man til Swansea I Premier League, for derefter at ryge ud til West Bromwich i FA cuppen. Alarmklokkerne er bestemt begyndt at ringe i Liverpool i takt med at sæsonen er ved at falde fra hinanden, og det er nu man bliver nødt til at tage sig sammen, hvis det hele ikke skal sættes over styr.

Tottenham er kun to point væk, og en potentiel fejl på John Smith’s Stadium kunne resultere i, at Liverpool røg ud af top fire, hvilket ville være forfærdeligt for Klopp.

Liverpools defensive kæde viste sig igen fra deres dårlige side, da de indkasserede tre mål i mod et ellers angrebssvagt West Bromwich mandskab. Liverpool har indkasseret mindst ét mål i deres sidste seks kampe, hvorfor vores spilforslag virker til at være af god værdi.

Når det så er sagt, så burde Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane få en masse plads at arbejde på det i dette opgør. Hjemmeholdet har lukket ni mål ind i de sidste tre kampe, så mon ikke Liverpools powerhouse af et angreb kan finde vej tilbage til vindersporet?

Spil på opgøret hos LeoVegas >>