Kasper Svendsen - Interview med en seriøs odds'er

9. november 2015

Kasper Svendsen - Interview med en seriøs odds'er

Læs vores interview med Kasper Svendsen, en af de mest succesfulde medlemmer af Facebook-gruppen "Den Seriøse Odds'er".

Læs aktuelle spilforslag fra Kasper Svendsen her.

Her på Oddsforum er vi interesserede i vores store netværk af tippere, der bidrager med spilforslag hver dag, og derfor vil vi nu og da lave interviews med dem, og høre lidt om, hvad der gør dem succesfulde med deres betting.

Er det tålmodigheden, kendskabet til små sportsgrene eller noget helt andet?

Vi begynder med Kasper Svendsen, der i lang tid har været en af de mest succesrige tippere på Oddsforum og Facebook-gruppen Den Seriøse Odds'er.

 

Mød Kasper Svendsen - Succesfuld live-better

Kasper Svendsen er en af DSO's mest populære brugere igennem længere tid, og han har, som de , der følger ham ved, især specialiseret sig i at finde gode livebets.

Her har han vist sig at have glimrende evner til at finde spil med god værdi på små spillermarkeder, som f.eks. kampe i U19 ligaer rundt omkring i Europa. Han fokuserer især på over/under spil på hjørne, frispark m.m.

Og ikke alene har han vist sig at være særdeles dygtig til det, han er også glad for at dele sine fund med de andre brugere på DSO, hvilket må siges at være en god service. Man skal dog ikke ødelægge hans tråde på livebets med ligegyldige spørgsmål, som flere brugere også har fundet ud af – på den hårde måde!

Vi fik lyst til at høre mere om Kaspers evner, og fik lov til at fange ham til et interview, hvor vi spurgte lidt ind til, hvad hans ”hemmelighed” er, og hvordan hele interessen for at bette, især live, kom fra.

Og erfaring er i hvert fald en af årsagerne.

 

Bruger 3-4 timer om dagen på research og spil

”Jeg har jo spillet siden jeg var 18 år gammel, og nu er jeg 42, så du kan nok hurtigt regne ud, at jeg har brugt noget tid på det efterhånden,” siger Kasper, der til daglig passer sit arbejde som støtte/kontaktperson for unge mennesker i Vestsjælland.

Han bruger oven i dette cirka 3-4 timer om dagen på hans store hobby – og bibeskæftigelse – betting. Og det er nødvendigt at bruge så lang tid for at han kan holde sig grundigt opdateret.

Nøglen til mange af hans succesrige livespil ligger nemlig i hans store kendskab til ungdomsligaerne i lande som Tjekkiet og Holland, og her er det afgørende at holde sig foran bookmakerne, altid vide, hvordan de forskellige hold er ramt af skader og karantæner og ikke mindst at have et godt indblik i, hvordan de enkelte hold spiller.

Og her er det ikke tilfældigt, at han især har et godt øje til de tjekkiske og hollandske rækker og holder et skarpt øje med klubbernes sider.

 

Offensive fodboldfilosofier giver hjørnespark

”Jeg følger det ret intenst. Især fordi et af mine bedste råd til folk, der gerne vil have overskud på deres betting, er at man KUN spiller på de kampe, hvor man kender de involverede hold. Og især Tjekkiet er kendt for i de senere år at have stort fokus på hurtig, offensiv fodbold, der skaber meget spil over kanterne. Hollandske fodboldhold, der er det det samme. Derfor er der virkelig mange hjørnespark i en del af kampene, og f.eks. Sparta Prag rammer næsten altid over linjen, når man spiller på dem,” fortæller Kasper som et af eksemplerne på, hvorfor man skal holde sig opdateret på de hold og ligaer, som man spiller på.

"Der sker noget hele tiden"

Kasper spiller, som så mange andre, de fleste af sine spil ved de største bookmakere, fordi de slet og ret har flest spil at byde på, hvilket er det afgørende, når man især har fokus på livespil på små markeder. Og det har Kasper, som forklarer, hvorfor han så godt kan lide livespil.

”For det første, så er det bare virkelig underholdende. Der sker noget hele tiden, og som nævnt så betyder det meget at der er så gode muligheder for at vinde på over/under spil, ” siger Kasper, der ikke får sine tips fra andre sider, men derimod har en række gode venner, som han udveksler tips på forskellige kampe med.

Derudover er det vigtigt for ham at holde regnskab, så han kan holde sig en sund økonomi i sin betting.

”Jeg vil ikke lige ud med, hvad mit budget er, men jeg sørger for at holde styr på min bankroll med et regneark, så jeg hurtigt kan få overblik over, hvordan det går, og hvad jeg skal smide på de enkelte væddemål,” siger Kasper, der som afslutning på vores snak får til opgave at nævne det vigtigste råd, han kan give til tippere, der gerne vil have succes med deres spil på den lange bane.

 

Begge hold skal bidrage til dine væddemål

”Man skal KUN spille på de hold, som man ved noget om, som jeg allerede har nævnt. Det er nemt at lade sig lokke af tilsyneladende høje odds, men hvis man har huller i sin viden om et hold, så skal man bare holde nallerne væk. Derudover skal man spille på den type væddemål, hvor begge hold har mulighed for at 'byde ind', det vil sige at de begge kan bidrage til at dit væddemål går hjem. Antal skud på mål, antal hjørnespark, den slags spil. Derudover har jeg også ofte haft held med at spille livevæddemål på favoritter, der kommer bagud i en kamp. De kommer ofte kraftigt tilbage fra baghjul, og der kan være virkeligt gode odds på at spille på dem, mens de er nede,” siger Kasper, som du altså kan følge næsten hver dag på Den Seriøse Odds'er, hvor han huserer.

Lige nu kan for eksempel det anbefales at følge med i hans "20-dages challenge", hvor han hver dag i tyve dage går "all-in" på et odds omkring 1,20 hos Betfair i håb om at skrabe en masse penge sammen til julegaver!

Foreløbig går det nemlig ganske godt, og han er nu midtvejs i sin challenge, hvor en startindsats på 500 kroner foreløbig er vokset til næsten 1700 kroner.

Du kan se et eksempel på et af hans opslag her - dem kan vi varmt anbefale at følge!