Canada - Danmark odds: Kan danskerne overraske til odds 21.00?

7. maj 2018

Canada - Danmark odds: Kan danskerne overraske til odds 21.00?

Danmark så trætte ud mod USA lørdag aften, mandag aften bliver udfordringen på den anden side af midterlinjen kun større, når mægtige Canada står og venter. En fyldt Boxen skal hjælpe Danmark alt det de kan, hvis de skal håbe på at få noget ud af kampen.

Canada lemlæstede Sydkorea med hele 10-0 søndag eftermiddag, og gav intet væk til dette års OL-værter. Danmark derimod fik en tiltrængt hviledag efter nederlaget på 4-0 til USA lørdag.

Hviledagen må uden tvivl have gjort de danske drenge godt, og kan de mon udnytte det fysiske overskud de trods alt må have til en overraskende sejr mod stormagten? I så fald er der et særdeles lukrativt odds 21.00 på Danmark mod Canada hos Youbet.dk.

Spil på Ishockey VM hos Youbet >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Odds og spilforslag: Canada - Danmark

Youbet har flere spændende markeder på kampen, så det vil være en god ide at kigge forbi Danmarks nyeste spiludbyder. Spil f.eks på korrekt målscore i kampen, handicap- og over/under-markeder eller et af de mange andre markeder på Canada - Danmark.

Odds Tilbud: 

Anbefalede odds og spilforslag hos Youbet:

  • Danmark scorer over 1,5 mål i kampen: Odds 2.15
  • Danmark første hold til at score i kampen: Odds 3.95
  • Under 6,5 mål i kampen: Odds 1,71

Spil på Ishockey VM hos Youbet >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Dansk overraskelse?

Danmark kunne mægtig godt bruge et point eller mere til stillingen, i jagten på kvartfinalepladsen, det sker dog næppe i matchen mod Canada. Det er dog ikke urealistisk at vi får en kamp hvor Danmark kan give fin modstand, til et canadisk hold, som spillede søndag og samtidig måske kan komme til at gribe kampen lidt nonchalant an i indledningen. Dette kan Danmark måske udnytte til at bringe sig på tavlen som det første hold til odds 3.95.

Scorer Danmark bare et enkelt mål mere end det første er der også pæne odds 2.15 på denne præstation, som ikke er urealistisk med det danske powerplays performance in mente. Nøglen til at det kan blive en stor dansk aften er dog at kampen holdes relativ målfattig, og selvom Frederik Andersen med stor sandsynlighed bliver hvilet til fordel for Sebastian Dahm, så kan vi godt se kampen ende på under 6,5 mål i kampen, ligesom kampen mod USA i øvrigt også var ganske målfattig.