Juventus vs Inter

27. februar 2020

Juventus - Inter: Coronavirus lukker dørene til Derby d'Italia

Coronavirusset hærger i det nordlige Italien, og det får nu direkte indflydelse på den største kamp i Serie A-sæsonen 2019/20 mellem Juventus og Inter. Derby d'Italia skal nemlig spilles for lukkede døre, ligesom fem øvrige kampe i Serie A i denne weekend, pga. frygt for spredning af den frygtede Coronavirus.

Juventus vs Inter bliver derfor en atmosfære-fattig oplevelse, men til gengæld bliver der med garanti fuld smæk på på grønsværen. De to hold kæmper nemlig en direkte duel om førstepladsen i Serie A - sammen med Lazio - hvor Inter nu er seks point efter Juventus og fem efter Lazio med en kamp til gode. Vinder Inter søndagens Derby d'Italia i Torino, kan de altså bringe sig tre point efter Juve med en kamp i hånden.

Serie A-topkampen mellem Juventus og Inter vises ikke i dansk TV, men det er muligt at se Juventus vs Inter livestream på nettet hos bookmakeren bet365*. For at live streame Juventus - Inter hos bet365, er det er krav at man er aktiv kunde hos bookmakeren. Læs mere her om Serie A livestream eller i afsnittet forneden.

bet365 er selvfølgelig også klar med odds på Juve vs Inter, og her er topholdet favoritter mod Christian Eriksens mandskab. Lige nu er der odds 2.10 på Juventus, 3.25 på uafgjort og odds 3.75 på Inter hos bet365. Der er kick off mellem Juve og Inter søndag d. 1. marts kl. 20.45.

Gå til bet365.dk*

Regler og vilkår samt I.P. Restriktioner gælder for Juventus vs Inter livestream hos bet365.

Livestream: Se Juventus - Inter på nettet

Se Juventus vs Inter livestream på nettet

Se Juventus mod Inter livestream på nettet hos bookmakeren bet365.dk på søndag d. 1. marts kl. 20.45. bet365 har rettigheder til at vise livestream fra Serie A-kampene til deres aktive kunder, og er man betting kunde hos bookmakeren, kan man derfor se Juventus vs Inter på nettet hos bet365.

For at kunne se Juventus - Inter livestream hos bet365, er det et krav at du er aktiv kunde hos bookmakeren. Med "aktiv kunde" forstås, at du skal have penge stående på din bettingkonto hos bet365, eller have placeret et væddemål hos bookmakeren indenfor de seneste 24 timer op til kampstart.

Livestreamet findes ved at tilgå kampens odds-markeder under "live odds", når kampen er i gang. Som det fremgår i screenshottet foroven vil der være live billeder tilgængelige, når kampen er startet.

Gå til bet365.dk*

Regler og vilkår samt I.P. Restriktioner gælder for Juventus vs Inter livestream hos bet365.

Juventus vs Inter optakt

Dette bliver det 178. Derby d'Italia i Serie A. Af de tidligere 177 møder mellem Juventus og Inter, har Juve vundet 84, Inter 47 og 46 er endt uafgjort. Det er de to klubber som har mødt hinanden flest gange i Serie A-historien, og derfor en vaskeægte klassiker i Støvlelandet.

Der er masser af historie forbundet med kampene mellem Juventus og Inter. F.eks. slog Inter Juventus med 2-0 tilbage i 1930, hvilket sikrede Inter deres første mesterskab i Serie A nogensinde. Året efter var det Juventus som slog Inter med 1-0 i den sidste spillerunde for dermed at sikre deres første mesterskab i historien. Juventus har også tildelt Inter deres største nederlag nogensinde i Serie A med hele 9-1 tilbage i 1961. Det er den eneste Serie A kamp Inter har tabt nogensinde med flere end seks mål.

Inter har kun vundet en af deres seneste 14 Serie A kampe mod Juventus. Fem er endt uafgjort og Juventus har vundet otte i den stime. Sidst Inter vandt var en 2-1 sejr hjemme i Milano i september 2016. Sidst Nerazzurri vandt i Torino var i 2012 med 1-3. Det var i øvrigt Juventus' første nederlag siden de flyttede til det nye Allianz stadion.

I de sidste fire opgør mellem klubberne i Torino har Inter ikke formået at score. Juventus vandt det omvendte opgør i Milano tidligere på sæsonen med 1-2. Her åbnede Dybala scoringen for gæsterne efter fire minutters spil, men Lautaro Martinez fik hurtigt udlignet kun 14 minutter seenre. Higuain hev dog sejren i land for Den Gamle Dame med sejrsmålet til 1-2 i det 80. minut.

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.25

Juventus har tabt to af de fem seneste kampe i Serie A, og kommer også ind til kampen ovenpå et skuffende 1-0 nederlag til Lyon i Champions League onsdag aften. De vandt dog senest i Serie A med 1-2 ude mod SPAL, men det var heller ikke just nogen pragtpræstation af Juve i det opgør. Juventus er naturligvis favoritter her, men de har ikke været overbevisende i denne sæson, hvor mange sejre har været med præcist ét mål. Vi tror der venter dem en svær opgave mod Inter, og da kampen spilles uden tilskuere, kommer Juve heller ikke til at nyde godt af opbakningen fra hjemmepublikummet.

Inter har ikke været i aktion i Serie A siden d. 16. februar, hvor de tabte med 2-1 til Lazio i Rom. Da Inter fik deres kamp mod Sampdoria udsat i den efterfølgende spillerunde pga. coronavirusset, og Lazio samtidigt sejrede i Genoa, er Inter nu sakket bagud i tabellen og er kun på tredjepladsen. De har dog en kamp til gode, og Inter fik også en sejr i Europa League mod Ludogorets d. 20. februar, hvor Christian Eriksen ydermere scorede sit første mål for sin nye arbejdsgiver.

Det er to klubber som svinger lidt i form i øjeblikket, og vi spår et meget jævnbyrdigt opgør. Det faktum at kampen spilles for tomme tribuner, kan måske få en indvirkning på intensiteten i kampen. Vi spår en lidt taktisk affære, som ender uden vinder. Odds 3.25 på uafgjort hos bet365.dk bliver vores bud på kampens resultat.

Gå til bet365.dk*