Napoli vs Juventus: Odds på topkampen i Serie A

30. november 2017

Napoli vs Juventus: Odds på topkampen i Serie A

Serie A-opgøret mellem Napoli og Juventus er en absolut klassiker, og denne gang har mødet også karakter af guldkamp. Se odds på Napoli vs Juventus her.

Der venter en nervepirrende topkamp fra Serie A, når førerholdet fra Napoli tager imod de forsvarende mestre fra Juventus. Den Gamle Dame har haft en svær sæsonstart, mens hjemmeholdet står med gode muligheder for at snuppe det første mesterskab i flere årtier.

De bedste odds på Napoli-sejren mod Juventus fås hos NordicBet lige nu, hvor der er odds 2.21 på napolitanerne. Juventus står til odds 3.60. Tror du derimod kampen ender uafgjort, giver bookmakerne ca. odds 3.50.

Spil på Serie A hos NordicBet >>

 

Napoli vs Juventus i Serie A-topkamp

Napoli har ikke vundet det italienske mesterskab siden de glade dage i slutfirserne/starthalvfemserne med Diego Maradona på holdet, men det kan meget vel ændre sig i denne sæson.

Maurizio Sarris mandskab har nemlig fået en flyvende start, mens de seneste års mestre fra Juventus har haft svært ved at genfinde fordums styrke. Napoli spiller samtidig noget meget seværdigt fodbold, og de får næppe en bedre chance for at snuppe mesterskabet end i år.

Næste opgave for Serie A’s førerhold er mod netop Juventus, og det opgør kan få stor betydning for mesterskabskampen. En sejr vil betyde et forspring på syv point ned til Den Gamle Dame, mens et nederlag vil sende de forsvarende mestre lige i hælene på hjemmeholdet.

Det kan derfor sagtens gå hen og blive et meget taktisk opgør, hvor ingen af holdene vil satse for meget.

Se også: Odds på vinderen af Serie A

 

Juve er måske uden Higuain

Higuain er tvivlsom for Juventus (foto: shutterstock)

Napoli kan dog glæde sig over, at Juventus formentlig er uden profilerne Gonzalo Higuain og Giorgio Chiellini, mens også Juan Cuadrado er tvivlsom. Særligt de to førstnævnte spillere har stor betydning for Juventus, de krydser utvivlsomt fingre i Torino for, at de når at blive klar.

Se også: Topscorer-odds i Serie A

Man må dog aldrig undervurdere Juventus, der har vundet mesterskabet de seneste seks sæsoner. Nuvel, spillet har ikke været på vanlig standard i denne sæson, men spillere som Costa og Dybala kan sagtens gøre ondt på Napolis defensiv.

Hjemmeholdet har dog fortsat ikke tabt i Serie A i denne sæson, og hjemme på Stadion San Paolo plejer de at have godt styr på Den Gamle Dame. Blot en enkelt af de seneste 10 indbyrdes opgør på Napolis hjemmebane er således endt med en sejr til Juventus, og der venter dermed udeholdet en hård opgave.

I seneste spillerunde hev Napoli en kneben 1-0 sejr hjem mod Udinese, mens Juventus, efter en stærk 2. halvleg, knuste Crotone med 3-0.

Skader og karantæner

Hos Napoli er venstrebacken Faouzi Ghoulam og angriberen Arkadiusz Milik fortsat skadet, mens der i Juventus-lejren er tvivl om Giorgio Chiellini, Gonzalo Higuain og Juan Cuadrado.

 

Odds og spilforslag til kampen

Mange frygter, at det kan gå hen og blive en meget låst og taktisk affære, men det tvivler vi på.

Napoli har aldrig på kompromis med deres spillestil, og hjemmeholdet vil derfor forsøge at angribe Juventus med alt, hvad de har. Det vil utvivlsomt give muligheder til Dries Mertens og Napolis andre offensivspillere, men samtidig vil det skabe plads for Juventus i den anden ende.

Her må Den Gamle Dame måske undvære Gonazlo Higuain, hvilket naturligvis mindsker chancerne for mange mål. Udeholdet råder dog over flere klassespillere i offensiven, heriblandt Paulo Dybala, der kan gøre rigtig ondt på Napolis defensiv.

Seks af de seneste otte indbyrdes opgør er endt med over 2,5 mål, og der er god værdi i endnu en målfest, når ligaens to mest målfarlige hold mødes.

Vores spilforslag går derfor også på Over 2,5 mål, som kan spilles til odds 1.91 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas >>

 

San Paolo i Napoli (foto: shutterstock)