Kansas City Chiefs vs Denver Broncos: - Kan udeholdet overraske mod alle odds?

30. oktober 2017

Kansas City Chiefs vs Denver Broncos: - Kan udeholdet overraske mod alle odds?

De to divisionsrivaler i AFC West, Chiefs og Broncos, tørner for første gang i sæsonen sammen denne mandag på Arrowhead Stadium i Kansas City. Begge hold har tabt to kampe i træk.

Kansas City Cheifs besejrede Denver Broncos i den forgangne sæsons to opgør.

 

Odds på Chiefs vs Broncos

* Nedenstående odds er fundet hos 888sport.dk.

Kansas City Denver
1.30 3.65
-7.5 +7.5
2.06 1.80
O 44.5 U 44.5
2.25 1.68

 

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Optakt: Kansas City Chiefs – Denver Broncos

Kansas City Chiefs vandt sæsonens fem første kamp før det begyndte at gå helt skævt for holdet. Ind mod Week 8 har Chiefs tabt to kampe i træk, der begge kom som lidt af en overraskelse. Begge kampe kunne Kansas have vundet, men mens angrebet havde problemer i mod Pittsburgh, så var det forsvaret der havde problemer i mod Oakland.

I mod Oakland kastede Derek Carr et 2-yard touchdown i kampens døende sekund, der resulterede i en 31-30 sejr til Raiders. Chiefs’ defense havde store problemer i mod Carr, der tillod 417 passing yards. I angrebet spillede Alex Smith fint, hvor han konverterde 25 ud af 36 kast for 342 yards og tre touchdowns. Ind mod Week 8 har Alex Smith 15 touchdowns og ingen interceptions, hvilket har givet ham en quarterback rating på 120.5. Det må siges at være ganske fremragende. Rookie RB, Kareem Hunt, skrabede 87 yards til sig i kampen, og har nu 1,002 yards i indeværende sæson.

Til trods for nederlag, så var det kun i mod Pittsburgh at Chiefs’ angreb var sløvt. De er fortsat ligaens tredje bedste i yards pr. kamp med 392,4 yards, mens deres defense er rangeret som det 29. bedste, hvor man i gennemsnit opgiver 396,3.

Denver døjer med adskillige skader, både i angreb og forsvar, og det har sat tydelige spor i deres resultater, hvor man ind mod Week 8 har tabt to kampe i streg. Emmanuel Sanders missede sidste kamp mod Chargers, og er sat som tvivlsom til dette opgør. Sanders er en vigtig brik i angrebet, hvilket man så i mod Chargers, da Broncos ikke formåede at score et eneste point, da de blev besejret 21-0.

Denver quarterback, Trevor Siemian, konverterede 25 ud af 25 kast for 207 yards og en interception. Han formåede ikke at bevæge bolden ned af Chargers’ bane, men det er klart når man mangler sine våben. Broncos’ defense spillede dog en god kamp, da de begrænsede Rivers og co. til 162 passing yards og 80 rushing yards.

Paxton Lynch er stadig ude med en skade, hvilket vil sige, at Denver bliver nødt til at starte med Trevor Siemian endnu en gang. Siemian har completed 63 procent af hans kast i denne sæson for 1471 yards, otte touchdowns og syv interceptions. Broncos indkassere i gennemsnit 258 yards pr. kamp.

 

Spilforslag til Kansas City Chiefs – Denver Broncos

Det her er en svær kamp at spå, da Kansas City ikke ligner dem selv i deres to sidste kampe, mens Denver Broncos har set kunstigt dårlige ud, da de har manglet et hav af spillere i truppen, hvoraf mange af dem forventes at vende retur til denne kamp – her i blandt Emmanuel Sanders, der måtte sidde over mod Chargers.

Broncos har overordnet set været skarpe på den defensive side af bolden, hvor de har været fænomenale til at stoppe modstanderens løb. Den trend forventer jeg fortsætter i mod Chiefs, hvilket tvinger Smith til at kaste bolden. Det kan dog godt vise sig at blive noget problematisk for den 33-årige quarterback, da Von Miller formentlig kommer til at drille ham lige så meget som Raiders’ Khalil Mack gjorde i sidste uge.

Denver Broncos har haft det svært ved at bevæge bolden offensivt set, men Chiefs’ defense spiller utroligt ringe, hvor der lige nu kun er tre hold der opgiver flere yards. Det burde være overkommeligt for Denver, der forventes at have Emmanuel Sanders tilbage i truppen.

Der er helt sikkert al god grund til at kigge på 2-tallet i den her kamp, da jeg mener det er sat forholdsvist højt. Odds 3,80 får man ikke mange steder på en Broncos sejr, men det gør man på nuværende tidspunkt hos Nordicbet.

Spilforslag: Washington Redskins sejr til odds 2,12 hos Nordicbet

Kampstart: Søndag d. 29/10 kl. 21:25 på TV3 Sport 2, Viaplay