Danmark - Holland (kvinder): Odds på VM Playoff gyseren i Viborg

23. oktober 2017

Kroatien vs Danmark: - Kvindelandsholdet tilbage på banen

Kvindelandsholdet er tilbage på banen når Danmark ude møder Kroatien. Bliv klædt på til kampen, med skader og karantæner samt odds og spilforslag. Kampen sendes på DR med kick off kl. 18:00.

Kvalitetsforskellen hos de to hold ses da også på oddsene, hvor en kroatisk hjemmesejr er helt oppe i odds 15.00 hos Nordicbet, mens oddset på Danmark er nede på odds 1.09 hos samme bookmaker. Ender kampen uden vinder er der odds 6.95.

Kroatien vs Danmark 1 X 2
Nordicbet 15.00 6.95 1.09

 

Spilforslag: - Kroatien og Danmark holder målfest

Spilforslag: Over 3.5 mål til odds 2.18 hos Nordicbet

Kampstart & TV: Tirsdag kl. 18:00 | Vises på DR

Da de danske kvinder senest var i aktion, blev det til seks mål, og vi ser gode muligheder for endnu en målfest tirsdag. Kroaterne har formentlig ikke meget at byde på, men med danskernes absurde optakt og flere fravær i defensiven kan de upåagtede værter måske komme på måltavlen.

Det bliver dog formentlig Danmark, der skal sørge for, at dette spil går hjem. Med store stjerner som Pernille Harder og Nadia Nadim bør der da også være garanti for mål til Randa-Boldts tropper, der bare gerne vil ind og spille fodbold efter en hård tid.

Motivationen må være enorm hos de danske kvinder, og vi ser fine muligheder for et resultat ala 3-1 eller 4-1.

Optakt: Kroatien (k) - Danmark (k)

Der har været mildest talt været meget uro omkring det danske kvindelandshold, men nu er parterne nået til enighed om en delaftale, og Pernille Harder & Co. skal derfor i aktion tirsdag, hvor upåagtede Kroatien venter.

Kvindelandsholdet fandt vej til danskernes hjerter i sommer, hvor Pernille Harder og de andre danske profiler vandt sølv ved EM-slutrunden. Siden da har der været meget snak om kvindelandsholdet, men på det seneste har snakken ikke handlet om spillet inde på banen.

Fokus har derimod været på forhandlingerne mellem spillerne og DBU om en ny aftale. Parterne har haft mere end svært ved at nå til enighed, og i sidste uge fik det fatale konsekvenser, da DBU valgte at aflyse opgøret mod Sverige.

Hvor står Danmark?

Danmark blev dermed taberdømt med 0-3, og i værste fald kan holdet nu risikere at blive smidt ud af turneringen, hvilket vil være katastrofalt for dansk kvindefodbold.

Parterne blev efterfølgende enige om en delaftale, og tirsdag får kvinderne igen muligheden for at lade benene tale, når Kroatien venter. Bliver Danmark smidt ud, er resultatet af tirsdagens opgør naturligvis ligegyldigt, men da der ikke er truffet en endelig beslutning, har danskerne alt at spille for.

Hvad kan Kroatien?

Det kroatiske mandskab har lagt fra land med et nederlag og to uafgjorte i gruppespillet, og det er ikke en modstander, der bør volde de danske kvinder mange problemer. I torsdags spillede kroaterne uafgjort mod Ungarn, der som bekendt blev ydmyget med 1-6 af Danmark, hvilket siger alt om kvalitetsforskellen på de to mandskaber.

Ser vi på FIFA’s verdensrangliste, er Kroatien da også helt nede på 53. pladsen, mens Danmark frister en tilværelse som nummer 12.

Skader og karantæner

Landstræner Søren Randa-Boldt må se bort fra flere spillere i defensiven, og tirsdagens opgør bliver dermed uden Simone Boye, Line Røddik, Mie Leth Jans og Line S. Jensen, der alle er skadet.

Hos kroaterne er der ingen nævneværdige fravær.