Leicester City - Huddersfield Town: Odds på danskerbraget nytårsdag

1. januar 2018

Leicester City - Huddersfield Town: Odds på danskerbraget nytårsdag

Vi starter 2018 med et nytårsbrag i Premier League, når danskerklubberne Leicester City og Huddersfield Town tørner sammen på King Power Stadium. Læs optakt med odds og spilforslag her.

Årets første dag byder på masser af engelsk fodbold, hvor der spilles nytårskampe i Premier League, Championship og de lavere divisioner. I Premier League står den blandt andet på danskerbrag, når Kasper Schmeichel og Leicester får besøg af Huddersfield Town med danskertrioen Jonas Lössl, Mathias "Zanka" Jørgensen og Philip Billing på holdet.

Ser vi på Leicester vs Huddersfield odds, er det Schmeichel og Co. som er store favoritter til odds 1.67 hos LeoVegas, som til gengæld giver et flot odds 6.00 på Huddersfield. Uafgjort kan spilles til 3.90 gange pengene.

Vi er klar med spilforslag til kampen i optakten forneden, og du kan se masser af odds på Leicester vs Huddersfield og dagens øvrige kampe i England hos bookmakerne.

Se odds hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: Begge Hold Scorer - Odds 1.98

Begge hold har scoret i fire af deres fem seneste kampe, og selvom der er kvalitetskeepere mellem stængerne på begge mandskaber, tror vi alligevel på, at begge hold finder vej til netmaskerne i danskerbraget. Hos LeoVegas giver det odds 1.98, og det synes vi er godt betalt.

Leicester har kun fået ét point i deres fire seneste kampe, mens Huddersfield er ubesejrede i deres fire seneste kampe i det travle juleprogram. Senest fik Huddersfield 0-0 hjemme mod formstærke Burnley, så det bliver ingen nem sag for Leicester at få afsluttet stimen uden sejre her.

Samtidigt har Huddersfield haft det svært på udebane i hele sæsonen, hvor der dog har været fremgang at spore på det seneste. Det er dog kun blevet til to sejre i 10 udekampe i sæsonen, og Leicester har brug for at få noget med fra dette opgør, ovenpå en sløj pointhøst i juledagene.

Vi tipper et uafgjort resultat til odds 3.90 hos LeoVegas, og det kan meget vel blive i den målrige ende med f.eks. 2-2 til odds 16.00.

Se odds hos LeoVegas >>

Spilforslag Odds
Begge Hold Scorer (Ja) 1.98
Uafgjort 3.90
Resultat: 2-2 16.00

 

Leicester City: Tæt på point på Anfield

Senest var Leicester i kamp på Anfield mod Liverpool, hvor Jamie Vardy bragte The Foxes i front efter bare tre minutter, men den egyptiske målræv Mohamed Salah sikrede med to mål i 2. halvleg 2-1 sejren for Liverpool.

Det var det fjerde nederlag i fem kampe, hvis vi medregner Carabao Cup-nederlaget i straffesparkskonkurrence mod Man City, men fælles for nederlagene er, at de har været smalle, og at Leicester meget vel kunne have fået flere point end det har været tilfældet i december.

Der har bestemt været gode tendenser at spore i Leicesters spil efter den nye manager Claude Puel tog roret i klubben for et par måneder siden, og vi forventer at se et motiveret Leicester-mandskab på King Power Stadium på nytårsdag.

 

Huddersfield Town: Ubesejrede i fire kampe

Jonas Lössl har leveret imponerende præstationer i Huddersfield-målet i de seneste kampe, og det bliver spændende at se om han kan hive endnu en pragtpræstation op ad hatten i dag.

De gode præstationer fra den danske keeper har været stærkt medvirkende til, at Huddersfield Town går ind til kampen som ubesejrede i deres fire seneste optrædener.

Først slog Huddersfield Watford med 1-4 på udebane, og fulgte op med ét point i 1-1 kampen mod Southampton på St. Mary's. I juledagene har Huddersfield så haft fornøjelsen af to hjemmekampe i træk, hvor det først blev 1-1 mod Stoke og senest 0-0 mod Burnley.

Om danskerklubben, som foruden Lössl i buret også har Philip Billing og Mathias "Zanka" Jørgensen i truppen, kan fortsætte den ubesejrede stime mod de sultne Foxes får vi svaret på kl. 16.00 d. 1. januar.

Se odds hos LeoVegas >>