Liverpool - Watford odds: Storsejr til The Reds

29. december 2017

Liverpool vs Leicester odds: - Får The Foxes noget med hjem?

Lørdag d. 30. december byder på fuldt program i England, hvor Liverpool tager imod Leicester City på Anfield Road. Læs optakt med Liverpool vs Leicester odds og spilforslag.

Liverpool går ind til opgøret mod Leicester som ubesejrede i de seneste 14 kampe, mens Schmeichel og Co. ikke har vundet i deres sidste fire optrædener. Ser vi på odds på Liverpool vs Leicester hos bookmakerne, er det da også værterne som er behørige favoritter til kampen lørdag på Anfield.

LeoVegas har odds 1.31 på Liverpool-sejren, mens The Foxes giver odds 10.00 for en overraskende sejr. Uafgjort kan spilles til 6.25 gange pengene.

Se kampen direkte på 6'eren med kick off 16.00, og besøg LeoVegas for at se alle odds på kampen og de øvrige kampe i Premier League.

Se odds hos LeoVegas >>

 

Odds på Liverpool vs Leicester

Spilforslag Odds
Liverpool -1 1.71
Liverpool O 2,5 mål 1.88
Resultat: 3-1 9.50
1. mål: Coutinho 5.50

* Odds er genstand for ændringer. Se de nyeste odds hos LeoVegas.dk.

Mens Liverpools forsvar ikke høster de store roser på fremmed græs, så går det anderledes godt hjemme på Anfield, hvor man for få dage siden slagtede Swansea med hele 5-0. Salah, Coutinho og Firmino er blot nogle af de brandvarme navne i Liverpool-truppen, som kender vejen til netmaskerne i øjeblikket, og vi forventer at se Schmeichel på arbejde lørdag eftermiddag.

Leicester har dog forbedret sig markant under Puel, og fik for nyligt 2-2 hjemme på King Power Stadium mod United. Alligevel er det værd at notere sig, at Leicester ikke har holdt et clean sheet i de sidste seks kampe. Nu møder det gavmilde Leicester-forsvar et af Premier Leagues bedste angreb netop nu, og vi forventer en forholdsvis overbevisende sejr til Liverpool her.

Et gæt på kampens resultat bliver 3-1 til Liverpool til odds 9.50, men først og fremmest spiller vi en Liverpool-sejr på Handicap til odds 1.71 samt Over 2,5 mål til hjemmeholdet til odds 1.88.

Hvis du leder efter en første målscorer i kampen, er det værd at holde øje med den brandvarme Coutinho hos Liverpool til odds 5.50.

Se odds hos LeoVegas >>

 

Liverpool ubesejrede på Anfield

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab er ganske vist kørt agterud i mesterskabskampen, men her hvor Premier League netop har passeret halvvejs-mærket for sæsonen, er "Scouserne" stadig aktuelle til en Top 4-placering og en plads i det forjættede Champions League-land til næste år.

Senest blev det imponerende 5-0 på Anfield mod Swansea på Boxing Day, og Liverpools angreb ser i den grad velsmurt ud med hele 46 mål i 20 Premier League-kampe i sæsonen - kun overgået af overlegne Manchester City med 61 mål.

Det er særligt på hjemmebanen, at Liverpool har imponeret i år og høstet de nødvendige point, for hjemme på Anfield er man stadig ubesejrede i sæsonen, og har ydermere kun lukket tre mål ind i de 10 hjemmekampe. På udebane har Liverpool straks større problemer med at holde et rent bur, og kun to hold (Stoke og West Ham) har sluppet flere mål ind på udebane i sæsonen end Liverpool.

De forsvarsmæssige problemer fik i denne uge Liverpools ledelse til at åbne checkhæftet, og spendere estimerede 630 mio. kr. på den 26-årige forsvarsspiller Virgil van Dijk hos Southampton. Det gør i så fald van Dijk til den dyrest handlede forsvarsspiller i fodboldhistorien, og formentlig en kærkommen forstærkning i Liverpool-forsvaret. Han støder dog først til i Beatles Byen i sommerens transfervindue.

 

Schmeichel fik hovedrolle i bittert Leicester-nederlag

Leicester har gjort det ganske udmærket under den "nye" manager Claude Puel, som trådte til hos The Foxes i slutningen af oktober. Med fire sejre på stribe i december, så Leicester ud til at være på vej mod de europæiske-pladser i Premier League, men juledagene har budt på kun ét point i tre ligakampe og et exit til Man City i EFL Cup'en.

Senest gik det galt for Leicester, da Schmeichel og Co. gæstede Watford og tabte 2-1. Her fik den danske landsholdskeeper en trist hovedrolle, da han på uheldig vis fik sendt bolden i eget net ved den afgørende 2-1 scoring.

Nu venter der en svær opgave for Leicester mod angrebslystne Liverpool på Anfield, hvor Kasper Schmeichel formentlig igen får en afgørende rolle i kampen, hvis The Foxes skal have point med hjem fra Liverpool. Dét projekt bliver besværliggjort af, at Puel må undvære den normale højreback Danny Simpson, hvilket vil være et tab for Leicester-forsvaret, som i forvejen ikke har holdt nullet i de seneste seks kampe.

Se odds hos LeoVegas >>