Web
Analytics Made Easy - StatCounter

LeoVegas tilbud: Få odds 50.00 på Wozniacki i Australian Open

0

Bookmakeren LeoVegas er klar med et odds tilbud på Caroline Wozniacki i Australian Open 2018. Få odds 50.00 på Wozniacki til at vinde sin første Grand Slam indtil starten på første kamp.

TILBUDDET ER UDLØBET

Caroline Wozniacki er blandt favoritterne i Australian Open i år, og hendes chancer for en Grand Slam har måske aldrig været større.

Hos LeoVegas kan nye kunder få odds 50.00 på Wozniacki som vinder af Australian Open, og gevinsten er ikke underlagt gennemspilskrav. Læs mere om tilbuddet forneden eller direkte hos bookmakeren.

Se odds og spil med live >>

R/v gælder – Indeholder henvisningslink

Sådan får du odds 50.00 på Caroline Wozniacki

TILBUDDET ER UDLØBET

LeoVegas’ tilbud om odds 50.00 på Wozniacki som vinder af årets damesingle-turnering i Australian Open gælder kun for helt nye kunder.

Opretter man en ny konto, og spiller op til 50 kr. på Wozniacki på vinder spil-markedet for kvindernes singleturnering som sit første væddemål hos bookmakeren, får man boostet det normale odds (som lige nu er 11.00) til 50.00.

Sådan benytter du tilbuddet:

  1. Opret din første konto hos LeoVegas.dk
  2. Tilføj Wozniacki som vinder af Australian Open til din spillekupon
  3. Kontrollér at oddset vises som 50.00 på kuponen før du køber spillet.

Se odds og spil med live >>

 

Mere om odds-tilbuddet på Wozniacki

Skulle du mod forventning opleve problemer med at benytte odds tilbuddet, kan du få hurtig hjælp af supporten hos LeoVegas. Bemærk også, at når du benytter dette tilbud, erstatter det LeoVegas’ normale velkomstbonus-tilbud, hvilket i vores optik er anbefalelsesværdigt at gøre.

Tilbuddet udløber når den første kamp spilles i Australian Open d. 15. januar kl. 01.00 dansk tid, så vent ikke til sidste øjeblik med at benytte det fabelagtige tilbud på “Caro”, hvis du tror hun kan skrive tennishistorie i Melbourne i år.

 

Kan Caroline snuppe sin første Grand Slam Down Under?

Det er med en vis begejstring at vi ser frem til at følge Wozniacki Down Under i årets Australian Open, for det er en Caroline i topform vi ser i øjeblikket.

I slutningen af 2017 vandt Caroline WTA Finals i Singapore med imponerende spil, og takterne er fortsat i begyndelsen af det nye år hvor Wozniacki for nyligt spillede sig i finalen ved WTA Auckland.

Sidste års vinder af Australian Open for kvinder, Serena Williams, er fraværende i år pga. graviditet, og dermed ser ballet helt åbent ud mellem de normale outsidere i kampen om Grand Slam-titlen i år.

Du kan læse mere om odds på Australian Open her, hvor vi har Top 10-odds på favoritterne, og hvor vi ser nærmere på Carolines vinderchancer i år.

Caroline Wozniacki er en af odds-favoritterne Down Under (foto: shutterstock.com)