Web
Analytics Made Easy - StatCounter

LeoVegas tilbud: Få odds 5.00 på mindst et mål i Tottenham vs Everton

0

Der er formentlig mål i vente på lørdag, når Tottenham tager imod Everton kl. 18.30 på Wembley. LeoVegas er klar med et odds tilbud, hvor du kan få odds 5.00 på mindst ét mål i kampen.

Opdatering: Dette tilbud er ikke længere gældende. I stedet kan nye spillere i disse dage få odds 50.00 på Wozniacki i Australian Open.

Bookmakeren LeoVegas er klar med et nyt spændende odds tilbud til helt nye kunder, som kan få boosted oddset til 5.00 på mindst ét mål i kampen mellem Tottenham og Everton lørdag d. 13/1.

Som ny kunde skal du blot spille maksimalt 50 kr. på Over 0,5 mål i opgøret mellem Spurs og Toffees hos LeoVegas, og så er du automatisk berettiget til et oddsboost, hvis der scores i kampen. Gevinstene er i øvrigt ikke underlagt gennemspilskrav.

 

Sådan får du odds 5.00 på mindst et mål i kampen

Som allerede nævnt gælder tilbuddet kun nye kunder, så er du allerede kunde hos LeoVegas, må du nøjes med de andre gode odds på Tottenham vs Everton.

Har du derimod muligheden for at åbne en ny konto hos bookmakeren, skal du blot følge disse simple trin, for at modtage et odds boost op til 5.00 på Over 0,5 mål – altså mindst én scoring – i slaget mellem Spurs og Toffees lørdag d. 13. januar.

Bemærk: Ved at acceptere og benytte dette tilbud, giver du samtidigt afkald på at kunne bruge LeoVegas’ normale velkomsttilbud. Det finder vi anbefalelsesværdigt at gøre med dette unikke odds tilbud som altså ikke er underlagt gennemspilskrav, hvis du vinder.

Få odds 5.00 på Over 0,5 mål:

  • Opret en ny konto hos LeoVegas
  • Foretag din første indbetaling
  • Vælg Over 0,5 mål i Tottenham vs Everton og tilføj spillet til din kupon
  • Aktiver oddsboost på din kupon og spil op til 50 kr. på væddemålet
  • Scores der mindst ét mål i kampen, vinder du fem gange din indsats

 

Kort om LeoVegas

LeoVegas er Danmarks nyeste bookmaker, og her er der tale om klassens nye frække dreng blandt de danske bookmakere. LeoVegas har vundet flere internationale gambling priser i industrien i de senere år, og har altså nu også licens til at tilbyde deres mange spil, og selvfølgelig deres innovative online casino, til danske kunder.

Vi anbefaler på det varmeste LeoVegas på Oddsforum.dk til spillere på jagt efter en ny og spændende bookmaker, med mange spændende tilbud og kampagner på tilbudsplakaten. Hos LeoVegas kan du f.eks. blive medlem af LeoVegas Football Club, hvor der venter kontante fordele, hvis du livebetter fra mobilen.

Læs mere om LeoVegas i vores uddybende bookmaker-anmeldelse her, eller besøg bookmakeren nu, for at få del i odds 5.00-tilbuddet på kampen på Wembley mellem Tottenham og Merseyside-klubben Everton.