Leverkusen vs Bayern München odds: - Live stream kampen på nettet

10. januar 2018

Leverkusen vs Bayern München odds: - Live stream kampen på nettet

Se Bayer Leverkusen vs Bayern München gratis på nettet med livestream hos NordicBet. Læs hvordan forneden i vores store optakt med odds og spilforslag til kampen. 

Leverkusen og Bayern skyder anden halvdel af Bundesliga-sæsonen i gang på fredag, hvor de to store tyske klubber mødes på BayArena. Du kan live streame kampen, der fløjtes i gang kl. 20.30. gratis på nettet, hvis du aktiv kunde hos NordicBet.

Spil på og se kampen hos NordicBet >>

 

Odds på Leverkusen vs Bayern München

Bayern München har igen fundet melodien under Jupp Heynckes' ledelse, og de forsvarende mestre er godt på vej mod endnu et tysk mesterskab, mens Bayer Leverkusen er en del af den tætte topstrid lige bag Bayern, der da også er favoritter i fredagens opgør.

Se vi på odds på kampen hos NordicBet er der lige nu odds 4.00 på Leverkusen, mens der er odds 1.84 på en udesejr til favoritterne fra Bayern. Uafgjort kan spilles til 3.95 gange pengene.

Det er også værd at holde øje med liveodds på kampen hos NordicBet, som er lige ved hånden, når man live streamer Leverkusen mod Bayern på fredag.

Spil på og se kampen hos NordicBet >>

 

Ikke råd til fejl hos Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen fik en rigtig skidt start på sæsonen, hvor de blandt andet tabte til fredagens modstandere fra Bayern München. De seneste måneder er det dog kun gået én vej for holdet, der ikke har tabt siden slutningen af september.

De gode resultater har naturligvis sendt Bayer Leverkusen opad i tabellen, hvor de nu kæmper en hård kamp for at snuppe en af pladsen bag Bayern München. De forsvarende mestre har direkte kurs mod mesterskabet, men der er stadig spænding om de efterfølgende placeringer.

Kun to point adskiller Borussia Dortmund på 2. pladsen og Gladbach på 6. pladsen, hvilket vidner om en absurd tæt topstrid. Bayer Leverkusen overvintrede på 4. pladsen med 28 point, men med en sejr over Bayern kan holdet overnatte på 2. pladsen - ét point foran Dortmund. Et nederlag kan dog samtidig betyde, at Leverkusen dumper et stykke nedad i tabellen, og der står dermed meget på spil mod Bayern.

Heldigvis for Leverkusen er de på hjemmebane, hvor de endnu ikke har tabt i denne sæson, mens de også kan glæde sig over, at de ikke har nogen nævneværdige fravær.

 

Bayern har kurs mod titlen

Fyringen af Carlo Ancelotti har i den grad haft den ønsket virkning i Bayern München, der igen har fundet melodien under Jupp Heynckes. Med 11 point ned til nærmeste forfølger ligner det endnu et komfortabelt mesterskab til Bayern, og holdets nuværende formkurve er da også  meget imponerende.

De seneste 10 ligakampe er således endt med ni sejre og et enkelt nederlag, hvilket gør dem til det mest formstærke hold i rækken. I vinterpausen har Bayern oprustet sig med angriberen Sandro Wagner, så de nu har endnu flere strenge at spille på, hvilket ikke just gør dem mindre farlige.

Inden vinterpausen blev det også til videre avancement i pokalen, da man slog Dortmund ud, og det er svært at se, hvem der skal stoppe Bayern i Tyskland. Holdet har formentlig allerede fokus på de kommende Champions League-kampe, selvom tingene naturligvis også skal gøres færdigt i den hjemlige liga.

Fredagens opgør bliver dog formentlig ikke bare en walkover for Bayern, der faktisk ikke har vundet de seneste fem indbyrdes opgør på BayArena.

 

Spilforslag: Bayern får igen problemer på BayArena

Som førnævnt har Bayern München længe haft det svært på Leverkusens hjemmebane, hvor de ikke har vundet de seneste fem indbyrdes opgør. Ja, faktisk er det blot blevet til en enkelt sejr i de seneste 10 kampe på BayArena, og Jupp Heynckes' tropper kan sagtens få det svært mod et formstærkt hjemmehold.

Bayern må fortsat se bort fra Manuel Neuer, hvilket naturligvis er en stor svækkelse, og når man samtidig ser på Leverkusens formkurve, er der bestemt god grund til at tro på point til hjemmeholdet.

Begge hold har spillet et par træningskampe i januar, men nu venter den første vigtige kamp i et par uger, og de to hold skal formentlig lige i gang igen. Vi kommer derfor næppe til at se et udehold, der bare suser frem, og der er fin værdi i et spil på hjemmeholdet.

Bayer Leverkusen har endnu ikke tabt på hjemmebane i Bundesligaen, og det gør de heller ikke mod Bayern.

Spilforslag: Bayer Leverkusen +1 til odds 1.97 hos NordicBet

Spil på og se kampen hos NordicBet >>