Chelsea - Liverpool Odds: Spilforslag til lørdagens topbrag i Premier League

18. september 2020

Chelsea - Liverpool optakt: Søndagens topbrag i Premier League

Der er topbrag på menuen søndag eftermiddag i Premier League, når Chelsea og Liverpool tørner sammen i 2. runde på Stamford Bridge. Her kæmper sidste sæsons nummer et og tre om at få tre vigtige point, der kan vise sig afgørende i sidste ende, når trofæet skal uddeles. 

Både Chelsea og Liverpool fik en god start på sæsonen, da de i sidste weekend hentede pligtsejre over hhv. Brighton og Leeds. Søndagens møde bliver for Chelseas vedkommende en god mulighed for at teste sig selv af, hvor de står henne efter at brugt mere end 200 millioner pund på transfermarkedet i løbet af sommeren. Omvendt får Liverpool mulighed for at vise, at de igen skal regnes som en af favoritterne til at løbe afsted med og forsvare deres Premier League titlen. 

Ser vi på odds hos bookmakerne inden opgøret, så er der i skrivende stund odds 3.20 på en Chelsea sejr, mens en Liverpool sejr står til odds 2.20. Uafgjort står til odds 3.85. Det er altså fortsat et Liverpool hold, der regnes for at være favoritter mod Lampards tropper, selvom opgøret spilles i London og ikke i Liverpool. 

Kan Chelsea give de forsvarende mestre sæsonens første nederlag eller snupper Liverpool en ny sejr over Chelsea? Kampen vises på Xee og Viaplay søndag d. 20. september kl. 17.30, og forneden er vi klar med optakt, startopstillinger og spilforslag til opgøret fra Stamford Bridge.   

Spil hos Youbet*

Optakt: Chelsea - Liverpool statistik 

Der har igennem tiderne været 56 Premier League kampe mellem Chelsea og Liverpool. Her har The Blues vundet de 20 af dem, mens Liverpool står noteret for 22 sejre. 14 gange er det endt uafgjort, mens den samlede målscore er på 71-69 i Chelseas favør. Derfor er det som regel tæt når de to hold mødes, og det bør der ikke blive lavet om på i weekenden. 

Godt nok sluttede Liverpool hele 33 point foran Chelsea i sidste sæson, men hjemmeholdet har forstærket sig markant op til denne sæson, hvor spillere som Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Kai Havertz og Thiago Silva er stødt til truppen. Derfor er der også høje forventninger til at Chelsea kommer til og gøre det bedre i denne sæson, hvor de skal forsøge at drille Manchester City og Liverpool. 

Om det kan blive tilfældet får vi de første svar på i weekendens kamp. Her kan Liverpool snuppe deres fjerde sejr i træk mod Chelsea i Premier League, hvis de formår at hente en sejr. Gæsterne fik en god start på sæsonen mod Leeds, omend spillet ikke var specielt imponerende i 4-3 sejren. Selvom de tre point selvfølgelig luner, så var forsvarsspillet hos The Reds ikke noget at skrive hjem om, og der er ingen tvivl om, at en modstander som Chelsea i højere grad vil straffe dem for de fejl. 

Chelsea fik ligeledes tre point i deres åbningskamp, da de besejrede Brighton med 3-1. En kamp hvor Chelsea var i kontrol det meste af kampen, og dermed fik holdet en god start på sæsonen. Søndag gælder det så første hjemmekamp på Stamford Bridge, og her plejer Chelsea at starte sæsonen stærkt ud. Således har The Blues kun tabt to af de foregående 27 åbningskampe på hjemmebane (V19-U7-T2). Senest i 2017/18 sæsonen, hvor Burnley vandt med 3-2. 
 

Chelsea vs Liverpool startopstillinger

Liverpool må undvære Alex Oxlade-Chamberlain, mens Jordan Henderson og nyindkøbet Konstantinos Tsimikas begge er tvivlsomme. Thiago bliver formentlig præsenteret i Liverpool inden opgøret, men den spanske landsholdsspiller når næppe at blive klar til søndagens kamp mod Chelsea. 

Hos Chelsea må man undvære Gilmour, Ziyech og Van Ginkel. Der er ligeledes tvivl omkring målscoren fra sidste uge Jorginho og Chilwell. 

Herunder ses de forventede startopstillinger til Chelsea vs Liverpool, som bliver endeligt bekræftet ca. en time før kampstart.

Spilforslag: Rolig start venter på Stamford Bridge  

Chelsea har været stærke hjemme på Stamford Bridge, hvor de har vundet de seneste seks kampe. De møder dog svær modstand i form af Liverpool, der samtidig har haft overtaget i de indbyrdes møder, når de har mødt hinanden i Premier League med tre sejre i træk. På redaktionen forventer vi en tæt kamp, der kan blive taktisk i kampens indledning.  

Der vil givetvis være stor fokus på defensiven hos begge mandskaber, men især hos Jürgen Klopp efter de lukkede tre mål ind mod Leeds. Derfor kan det godt være to hold, der kommer til at se hinanden an fra kampens indledning, inden der formentlig blive tale om en mere åben affære i anden halvleg. Derfor tror vi også på en første halvleg, der kommer til at slutte uden et af holdene er foran, givetvis uden mål. X ved pausen står til odds 2.35 hos Youbet, og bliver vores spilforslag til opgøret mellem Chelsea vs Liverpool. 

Se flere spilforslag til weekendens kampe her på Oddsforum.dk under Dagens Spilforslag.

Spil hos Youbet*