Liverpool - FC Porto odds: Dragões overfor svær returkamp

15. februar 2018

Liverpool - FC Porto odds: Dragões overfor svær returkamp

FC Porto rejser for første gang i 11 år til Anfield, hvor bysbørnene fra Liverpool holder til. Find de bedste Liverpool vs FC Porto odds og læs vores optakt med spilforslag på kampen. 

Der venter Porto en ufatteligt stor opgave i Liverpool, når holdet skal forsøge at rette op på deres 5-0 nederlag i Portugal. LeoVegas er allerede ude med odds på returopgøret, og de levner ikke FC Porto store chancer for avancement i den prestigefyldte turnering.

Ser vi på odds på Liverpool - FC Porto, er det ikke overraskende Liverpool som er storfavoritter. Du får i skrivende stund odds 1.45 på en hjemmesejr, mens en portugisisk udesejr står i odds 7.25. Ender kampen uden vinder, er der odds 4.50 at hente.

Spil på LeoVegas >>

Læs mere om Liverpool vs FC Porto odds i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag på kampen.

 

Liverpool vs FC Porto spilforslag: Under 2.5 mål til odds 2.35

Det ser ud til, at slaget allerede er overstået inden returopgøret. Portugals manager vifter med det hvide flag i medierne med ordene om, at ligaen er vigtigere at holde fokus på. Det er ikke en nyhed der går Klopp's næse forbi, og vi kunne derfor godt se nogen udskiftninger i startopstillingen. En favorit til at starte mod Portugal på Anfield er Dominic Solanke.

Den engelske spidsangriber har haft svært ved at finde målnæsen i denne sæson, og har brug for flere minutter i benene. Det virker urealistisk for Porto at gå videre, selv at vinde på Anfield, hvorfor vi forventer Klopp giver en pause til flere af nøglespillerne. Det kunne derfor godt tyde på en målfattig kamp i Liverpool. Vi forestiller os en 1-0 eller 2-0 sejr til hjemmeholdet, der stille og roligt cruiser sejren hjem.

Et uafgjort resultat virker ikke urealistisk. Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at kampen ender under 2.5 mål til odds 2.35 hos LeoVegas

Spil på LeoVegas >>

 

Estádio do Dragão jævnet til jorden

15 ubesejrede hjemmekampe i træk, og intet mindre end 43 producerede mål på tværs af alle turneringer. En offensiv på fuld donkraft og et forsvar der var mere lukket Alcatraz i tidernes morgen. Det vidnede om stærke forhåbninger i den første af to kampe mod Liverpool, hvor FC Porto fans gjorde sig forhåbninger om et godt resultat man kunne tage med til England. Sådan skulle det dog ikke blive.

1,2,3,4 og 5-0 til Liverpool cementerede et af FC Portos værste resultater nogensinde i europæisk fodbold, og absolut slemmeste på Estádio do Dragão. Aldrig i den portugisiske storklubs historie har man tabt med mere end tre mål på hjemmebane.

Der venter derfor Sérgio Conceição en nærmest umulig opgave i Liverpool, og det er noget han har gjort sig bekendt med. Til klubbens hjemmeside har han udtalt følgende:

"Det er praktisk talt umuligt at gå videre i Champions League, så vi må gå efter det vigtigste for os, hvilket er mesterskabet" - Sérgio Conceição, FC Porto manager.

Det vidner derfor om en manager, der på forhånd har givet op. Der er ingen tvivl om, at han vil forsøge at undgå en ny ydmygelse, men samtidig ser det ikke ud til at han sætter alle sejl ind i forsøget på avancement.

 

Liverpools flyvende angribere sønderbombede Porto

Overskrifterne var mange i den engelske avis her til morgen, ovenpå gårsdagens strabadser, men de havde alle det til fælles, at det var en fantastisk nat i Porto for engelsk fodbold.

Jurgen Klopp kom op med den bedst mulige strategiske taktik mod FC Porto, hvilket resulterede i holdets største hjemmebanenederlag nogensinde i europæisk sammenhæng. Omvendt skød man sig også ind i historiebøgerne, da en 5-0 sejr på udebane i en Champions League knock-out runde kun er sket to gange før. I 2009 da Bayern München vandt 5-0 over Sporting, og i februar 2014 da Real Madrid pådrog Schalke selvsamme smerte.

Salah på vej mod 40 mål i én sæson?

Kampe uden Mohamed Salah på måltavlen har været yderst sjældne. Den egyptiske landsholdsspiller største stime uden en scoring var tre kampe mod slutningen af 2017. Han har dog genfundet formen, og har ikke vist nogen tegn på at slippe speederen.

Hans mål mod Porto var hans sjette i fem kampe, hvilket blev til hans 30. i alt. Kun 12 Liverpool spillere har formået det samme, hvilket bringer ham ind i et eksklusivt selskab. Der er ingen tvivl om, at Liverpool har fundet en guldfugl i Salah, og det skal blive spændende at se hvor mange mål han har i slutningen af denne sæson.

Til returkampen kunne man godt forestille, at Klopp giver en pause til nogen af hans kernespillere, her i blandt Salah. Det burde give plads til spillere som Dominic Solanke, der indtil videre har set lidt langt efter Champions League spilletid. At gå ind med en 5-0 føring til returopgøret taler dog kun for spilletid til den unge engelske landsholdsangriber, som ikke helt har fundet målstøvlerne i denne sæson.

Spil på LeoVegas >>

Live stream Liverpool vs Porto hos Viaplay

Viasat ejer rettighederne til at vise Champions League i TV, og derfor er det ikke muligt at se Champions League-fodbold på bookmaker livestream i Danmark.

Leder du efter muligheden for at live streame Champions League-kampene og Liverpool vs Porto d. 6. marts, kan du søge mod streamingtjenesten Viaplay, som tilbyder livestream fra stort set alle Champions League-kampe i sæsonen 2017/18.

Det kræver et betalingsabonnement hos Viaplay for at kunne se den store sportspakke med bl.a. Liverpool vs Porto, og det kan du læse mere om direkte hos udbyderen. Men så får du også adgang til alt fodbold på Viaplay.

Se Champions League livestream her >>