Liverpool FC vs Burnley FC odds: - Indkasserer værterne igen mål?

15. september 2017

Liverpool FC vs Burnley FC odds: - Indkasserer værterne igen mål?

Liverpools defensiv har i denne sæson været hullet som en si, og Burnley bør have fine muligheder for at komme på tavlen, når de lørdag gæster Anfield.

 

Optakt: Liverpool vs Burnley

Det har set rigtig, rigtig godt ud for Liverpool rent offensivt i denne sæson i Premier League, hvor spillere som Mohamed Salah og Sadio Mané har strålet. Man har blandt andet besejret Arsenal med knusende 4-0, og der er ikke mange hold i ligaen, der kan måle sig med holdets angreb.

Desværre for Salah & Co. er The Reds’ defensiv utrolig skrøbelig, og særligt i det centrale forsvar har man store problemer. I midtugen fik man kun 2-2 mod Sevilla, selvom englænderne var klart overlegne, og i sidste weekend blev det til et ydmygende 0-5 nederlag mod Manchester City. I sidstnævnte kamp skal det selvfølgelig med, at Mané blev udvist i 1. halvleg, men forsvaret gjorde intet for at mindske nederlaget.

Nu venter så et opgør mod Burnley, hvor det må forventes at Liverpool trækker sig sejrrigt ud. Bookmakerne er da også enige om, at hjemmeholdet kører en sikker sejr hjem, og 1-tallet belønnes derfor med odds 1.25 hos Oddset. Liverpool må godt nok se bort fra føromtalte Sadio Mané, der er ude med karantæne, men i hans fravær står Philippe Coutinho klar til at overtage.

Brasilianeren fik comeback i midtugen, og han er bestemt ikke nogen dårlig erstatning for den senegalesiske offensivspiller. Derudover er må Klopp fortsat se bort fra Nathaniel Clyne og Adam Lallana.

 

Kan Burnley overraske på Anfield?

Hos Burnley er der også et markant fravær i form af førstemålmand Tom Heaton, der måtte udgå skadet i sidste weekend. Englænderen er blandt ligaens bedste spillere, og uden ham bliver det meget svært for udeholdet at holde buret rent.

The Clarets har ellers haft en ganske fin sæsonstart, hvor man både har besejret Chelsea og fået point mod Tottenham – begge opgør på udebane! I sidste sæson var det ellers på hjemmebane, at Sean Dyches mandskab hentede en stor del af deres point, mens man på udebane var rystende ringe.

Det ser dog ud til at have ændret sig i denne sæson, og med tanke på Liverpools skrækkelige defensiv kan der måske være værdi i en udesejr til odds 12.00 hos Oddset.

 

Spilforslag til kampen

Spilforslag: Over 2,5 mål + begge hold scorer til odds 2.20 hos Oddset

Spil på kampen hos Oddset.dk >>

Der er ingen tvivl om, hvordan kampbilledet bliver i lørdagens opgør. Hjemmeholdet vil fra første fløjt sætte sig på kampens begivenheder, mens Burnley vil fokusere på defensiven. Der kræves derfor tålmodighed fra Jürgen Klopps mandskab, der samtidig skal holde øje med de bagerste geledder.

Udeholdet scorede hele tre mål mod Chelsea, mens det også blev til en enkelt kasse mod Tottenham, og med duoen Wood og Vokes i angrebet bør man have fine muligheder for at komme frem til chancer.

Her på redaktionen hælder vi til en Liverpool-sejr, men der er ikke megen værdi i 1-tallet. Det er der derimod i et spil på, at begge hold scorer.

Uden Tom Heaton i målet skal Liverpool nok få scoret mod Burnley, og spillet afhænger derfor af, om udeholdet kan finde vej til netmaskerne. Det tror vi, at de kan, og Liverpools defensive problemer fortsætter dermed.

Kampstart: 16/9 kl. 16.00 – Se den på 6’eren