Liverpool - Newcastle odds: The Reds fastholder momentum

5. december 2017

Liverpool vs Spartak Moskva odds: Scorer begge hold i kampen?

Liverpool er så godt som sikret en plads i knockout-fasen af Champions League, mens Spartak Moskva stadig kan kvalificere sig med en sejr. Se oddsene på kampen her.

Liverpool er gigantiske favoritter til odds 1.24 hos LeoVegas, men det er Spartak Moskva som har mest brug for sejren på Anfield d. 6. december. Spartak kan nemlig overhale Sevilla på andenpladsen, og snuppe billetten videre, men det kræver dog at Maribor hjælper Spartak på vej.

Skulle Spartak overraske og vinde på Anfield, er der odds 13.00 at hente på russisk-sejr hos LeoVegas, som også tilbyder odds 7.50 på uafgjort. I vores spilforslag til Liverpool vs Spartak Moskva anbefaler vi odds 1.78 på Begge Hold Scorer, da begge hold skal ud og angribe.

Kampen er onsdagens TV-kamp på TV3+, og der er kick off på Anfield kl. 20.45.

Se flere odds på kampen >>

 

Liverpool vs Spartak Moskva: Underholdende aften i vente?

Liverpools legendariske hjemmebane, Anfield Road, set fra luften (foto: shutterstock.com)

Det her er et opgør, som bare dufter af mål. For det første er Liverpool et suverænt hjemmehold, som stadig ikke har tabt på eget græs i denne sæson, og som plejer at finde vejen til nettet i næsten hver eneste kamp. Kun én gang har The Reds ikke prikket den ind i en hjemmekamp i denne sæson, hvilket var i 0-0'eren mod United og Mourinhos jerndefensiv i Premier League.

Det blev 1-1 for Liverpool i deres seneste hjemmekamp mod Chelsea, og derefter tog Merseyside-holdet på to udebaneture i træk som resulterede i ikke færre end 8 mål: 0-3 i Stoke og 1-5 i Brighton.

Liverpool skal tabe med et hav af mål til Spartak Moskva, for at kunne ryge helt ned på tredjepladsen, men Jürgen Klopp vil gerne holde fast i topplaceringen i Champions League Gruppe E, med de lodtrækningsfordele der følger med i 1/8-finalerne. Det kræver en sejr mod Spartak, for ellers kan Sevilla overhale klubben fra Beatles-byen med en sejr over Maribor i den anden gruppekamp.

Spartak Moskva bør kun kende én vej i denne kamp, og det er fremad. Russerne har nemlig intet at bruge et uafgjort resultat til, da tredjepladsen og deltagelse i Europa League er sikret, mens der kræves tre point for den teoretiske chance der er at overhale Sevilla.

 

Spilforslag: Odds 1.78 på Begge Hold Scorer

Hverken Liverpool eller Spartak Moskva kan bruge uafgjort til noget som helst ift. deres indbyrdes kamp mod Sevilla i gruppen. Når kun sejren tæller for begge hold, bør der komme mål i begge ender.

LeoVegas har da også kun odds 1.38 på Over 2,5 mål i kampen, men tilbyder også odds 1.76 på Over 2.5 mål af hjemmeholdet, hvis man tror Liverpool laver mindst tre mål. Det har The Reds gjort i 8 af deres 10 seneste kampe.

Det store spørgsmål er, om Spartak Moskva kan komme på tavlen, og det vurderer vi at de kan. Spartak er regerende russiske mestre, og er på vej tilbage i topform efter en sløj start på sæsonen i Rusland og Europa. Særligt Quincy Promes har strålet på det seneste, og selvom Promes giver odds 13.00 som første målscorer, er det langtfra utænkeligt at se ham, eller en af hans holdkammerater, på tavlen onsdag aften.

Odds 1.78 på Begge Hold Scorer virker fornuftigt i en kamp, hvor alle bookmakere forventer et hav af mål, og hvor begge hold ikke kan bruge uafgjort til en tøddel.

Se flere odds på kampen >>