Liverpool - Watford odds: Storsejr til The Reds

17. marts 2018

Liverpool - Watford odds: Storsejr til The Reds

Liverpool tager i mod Watford lørdag kl. 18:30. Find de bedste Liverpool - Watford odds i vores optakt, der som altid indeholder spilforslag. 

Det ligner på forhånd en svær opgave for Javier Gracia og Watford, når de drager til Liverpool for at tørne sammen med Klopps drenge. Ikke desto mindre venter der os et interessant opgør på Anfield, når hjemmeholdet skal forsøge at fastholde deres placering i top fire.

På Anfield har Liverpool dog et godt tag på Watford, hvor de har vundet de sidste fire ud af i alt fem indbyrdes opgør. Tager vi et kig på Liverpool - Watford odds, er The Reds storfavoritter til odds 1.20 hos LeoVegas, mens en Watford sejr står i odds 16.00 hos samme bookmaker. Ender kampen uden vinder, kvitterer LeoVegas med odds 7.75.

Læs også: Danskerne sportsbettede for 23 milliarder i 2017

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om odds på Liverpool - Watford  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

Liverpool - Watford Spilforslag: Storsejr til The Reds

Javier Gracia har fundet fodfæste i Watford, men er stadig foruden en udebanesejr siden har overtog sædet fra Marco Silva. Det er dog ikke hans skyld, da holdet længe før hans ankomst har præsteret dårligt på fremmed græs. Der er dog ikke stor chance for, at hans første udebanesejr kommer i denne runde. Han skal op i mod Liverpools front trio, der får Anfield til at gå amok.

The Hornets har ikke meget at spille for i denne sæson. De ligger fint i midten, og kan hverken nå toppen eller bunden. Det er derfor en sæson, der slutter på samme måde som de foregående har gjort. Alt andet end fuld koncentration vil resultere i, at Liverpool henter en storsejr. Netop manglende motivation forårsager nedsat koncentration, og det straffer Salah og co. på! Vi tror på en storsejr til Liverpool.

Vi spiller derfor:

  • Liverpool sejr (-2.5 AH) - odds 2.20

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

 

Liverpool i knæ på Old Trafford

For første gang i flere år var Liverpool favoritter på Old Trafford, men Klopps drenge kunne ikke leve op til favoritværdigheden. De spillede en bedre kamp, men kyniske Rashford udnyttede to fatale fejl af Trent-Alexander Arnold. Nederlaget var blot deres andet i Premier League, og første siden oktober. De er stadig ubesejret på hjemmebane som blot det andet hold udover Manchester City.

En pointløs runde resulterede i, at Liverpool rasler ned på fjerdepladsen. Der er dog god mulighed for at slå tilbage i weekenden, da Manchester United, Tottenham og Chelsea skal i aktion i FA cuppen . Derudover må Mohamed Salah være i godt humør, da en skade til Harry Kane giver ham en oplagt mulighed for at blive den første ikke-angriber til at blive topscorer i Premier League siden Cristiano Ronaldo i 2008.

Læs også: Monaco - Lille odds

Mohamed Salah har overgået alles forventninger i denne sæson, og står i skrivende stund noteret for 24 mål i Premier League. Cristiano Ronaldo og Luis Suarez' fælles rekord på 31 mål i 38 kampe er derfor indenfor rækkevidde. Det kræver dog mål i de resterende kampe for at komme nær de to Premier League legender. Slutræset starter godt ud, da Salah kommer til at stå overfor et Watford mandskab, som har lukket syv mål ind i de seneste fem kampe. Egypteren scorede da også sit debut mål i Premier League i mod netop Watford, da de mødtes i sæsonåbneren.

Watford sejrsløse på udebane siden november

Watford led et knusende nederlag på Emirates Stadium, da holdet blev udspillet til slutresultatet 3-0. Det var dog blot deres andet nederlag i seks kampe, og der er sket tydelige forbedringer siden Javier Gracia er kommet til. Spanieren leder dog stadig efter holdets første udebanesejr siden han har overtaget fra Marco Silva.

Watfords fire udebanesejre er kun blevet slået af Burnley og top fem, men tre af de fire kom i starten af sæsonen. Man har tabt syv ud af de seneste otte udebanekampe, og den seneste udesejr var mod Newcastle i november. Derudover har man ikke formået at score i de seneste fire udebanekampe.

Læs også: Milan vs Inter - Derby della Madonnina optakt

Opgøret mod Liverpool vil derfor være en ny test. Watfords nye defensiv har været effektiv under Javier Gracia, og har formået at holde clean sheet i tre ud af fem kampe. Det har resulteret i, at holdet er kravlet tilbage i den bedre halvdel af Premier League. Det er dog tvivlsomt om de får lov til at blive deroppe, da Liverpool vil gøre alt for at sejre lørdag aften.

Spil på opgøret hos LeoVegas >>