Lyngby - Brøndby tilbud: Få odds 8.00 på Zorniger og Co.

20. juli 2017

Lyngby vs Slovan Bratislava: - Regnvejr kan give fodboldfest

Med en imponerende 1-0 sejr i Bratislava skød Lyngby sig ind som uventede favoritter til at gå videre i Europa League, men nu venter en svær returkamp på Lyngby Stadion.

 

Lyngby - Slovan Bratislava Optakt

Lyngby viste sig endnu engang at overraske bookmakerne, da de tog en imponerende 1-0 sejr med hjem fra det første opgør i Bratislava, og de har nu gode kort på fødderne i forhold til at komme videre i Europa League og en snas nærmere gruppespillet.

Men der er stadig meget arbejde forude for David Nielsens hold, der i perioder af første kamp også var under et massivt pres. Bratislava fyrede løs mod Mikkel Andersens mål, og med større træfsikkerhed havde det set værre ud for Lyngby.

Man kan roligt regne med, at slovenerne kommer blæsende igen, og de har i en type som Robert Vittek en garvet og målfarlig angriber, der kender til at levere under pres.David Nielsen er dog en snu træner, og Lyngbys kontraspil er heller ikke at spøge med, som gæsterne fandt ud af i første opgør.

Lyngby er også små favoritter til odds 2,15 ved betfair, mens en udesejr står i hele 3,60 samme sted. Det kan godt være tillokkende, for Bratislava har det på papiret stærkeste hold, og med en Mikkel Tauber ude, er Lyngbys forsvar lidt skrøbeligt at se på.

vi kan forvente en underholdende kamp, for Lyngbys DNA er som bekendt offensivt, og de vil afgjort også selv forsøge at komme fremad, når mulighederne byder sig. 90 minutters busparkering i en EL-kamp er en dårlig ide, når man trods alt er et Superligahold.

 

Lyngby - Slovan Bratislava Spilforslag

Det kan gå hen at blive en våd kamp, hvis man skal stole på vejrudsigten, og det er tilLyngbys fordel, hvis bolden kan spilles hurtigt frem bag de tunge slovenere. Det er dog svært ikke at forestille sig, at gæsterne får hul på bylden denne gang, for offensiven kommer til at falde fra første fløjt.

Vi tror dog også på at Lyngby bider fra sig, og især et hurtigt mål i den ene eller anden retning kan gøre kampen vild og blodig. Der faldt 5 gule kort i første opgør, så hold øje med odds på det.

Spilforslaget bliver dog på at begge hold scorer, for med statistikken fra første kamp o Lyngbys generelt skarpe offensiv i baghovedet, ser odds 1,91 hos Betfair ret højt ud.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 1,91 hos Betfair

Kampstart: 20. juli kl. 17.00 - Se den på TV3 Sport 1

Foto: Lyngbymedia.dk