FCK vs Zilina spilforslag: - Mål i begge ender i Telia Parken

17. juli 2017

FCK vs Zilina spilforslag: - Mål i begge ender i Telia Parken

FC København er så godt som videre til næste runde efter 3-1 i det første opgør, men først skal arbejdet gøres færdigt mod slovakiske Zilina. Københavnernes defensiv har haltet en smule, og vi tror på mål i begge ender. 

FC København – Zilina Odds

Det lignede på forhånd en overkommelig opgave, da det stod klart, at FCK skulle møde slovakiske Zilina i kvalifikationen til Champions League.

Ståle Solbakkens mandskab fik dog en elendig start på det omvendte opgør, da Zilina fortjent bragte sig i front. I starten af 2. halvleg var tilbagevendte Pierre Bengtsson heldig med ikke at blive smidt ud, da han begik en vaskeægte svinestreg, men senere i halvlegen formåede københavnerne alligevel at vende opgøret.

Først blev Zilina reduceret til 10 mand, hvorefter Andrija Pavlovic for alvor stemplede ind i FCK-trøjen. Med tre mål på et kvarter sikrede han FCK et fremragende udgangspunkt forud for returopgøret i Parken.

På hjemmebane er hovedstadsklubben da også store favoritter, men det bliver næppe en overbevisende sejr til løverne. Defensiven har nemlig haltet en smule for Solbakkens mandskab, hvilket ikke er den store overraskelse. Københavnernes forsvar var i sidste sæson skudsikkert, men i løbet af sommeren har man vinket farvel til både Ludwig Augustinsson og Mathias ’Zanka’ Jørgensen, mens Peter Ankersen er ude med en skade.

Den norske succestræner må dermed se bort fra tre ud af fire af sidste sæsons faste forsvarsspillere, og det har sat sine spor på spillet. I weekenden sparkede man Superligaen i gang mod AaB, og her var de forsvarende mestre en skygge af sig selv. Nordjyderne var overlegne i 2. halvleg, og det var derfor ikke ufortjent, at aalborgenserne fik 1-1 med hjem.

Med 1-3 i det første opgør er slovakiske Zilina samtidig presset frem, og vi er overbeviste om, at de vil komme til chancer mod en vakkelvorn FCK-defensiv.

Hjemmeholdet må dog alligevel påtage sig favoritrollen, og man råder da også over en stærkere trup. En sejr til FCK belønnes med odds 1.30 hos Danske Spil, mens der er odds 9.50, hvis Zilina overrasker og snupper sejren. Ender kampen uden vinder er der odds 5.50 hos betfair.

Spilforslag til kampen

FC København har en fantastisk statistik på hjemmebane, og holdet bør da også snuppe sejren i onsdagens opgør. Oddset er dog alt for lavt på det danske mandskab, og med holdets præstation mod AaB in mente er det ikke noget vi vil anbefale.

Vi ser derimod god værdi i, at begge hold kommer på tavlen. Hjemme i Parken plejer FCK at komme på måltavlen, men holdets defensiv har vaklet en smule, og det vil Zilina udnytte.

Slovakkerne er tvunget frem, hvilket bør give muligheder til begge hold, og der er dermed god værdi i et spil på mål i begge ender.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.00 hos Betfair
Kampstart: 19/7 kl. 19.30 – Se den på TV3+