Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Mads Burnell vs Mike Santiago: – Dansk triumf på vej i UFC?

0

Natten til mandag er der igen dansk blod i octagonen, når Mads Burnell tørner sammen med amerikaneren Mike Santiago. Danske Spil øjner potentiale for en dansk overraskelse i UFC.

Danske Spil er klar med odds på Mads Burnell vs Mike Santiago, som finder sted ved UFC Fight Night i Scotttrade Center i St. Louis d. 14. januar (natten til mandag dansk tid, red.).

Hos Oddset er der odds 2.25 på 23-årige Mads Burnell, mens den 28-årige amerikaner, Santiago, giver odds 1.62.

Odds på Burnell vs Santiago her >>

 

Danske Spil før UFC-brag: Burnell kan overraske

Det danske MMA-talent Mads Burnell skal igen i aktion i UFC. Det sker, når han natten til mandag skal i kamp mod amerikanske Mike Santiago.

Kampen er Burnells anden i UFC, efter at han tabte lightweight-kampen til Michel Prazeres i debuten sidste år. Nu er Burnell tilbage i featherweight, og Danske Spil forventer en hård kamp for Burnell.

“Vi har Santiago som favorit i kampen mod Mads Burnell, men vi forventer en tæt kamp, hvor det langt fra er utænkeligt, at Burnell kan lave en lille overraskelse”, siger oddssætter hos Danske Spil, Marc Kjærgaard Larsen.

“Umiddelbart er Santiago en rigtig stærk modstander. Han er en noget mere erfaren fighter end Burnell, og når jeg kigger på amerikanerens seneste kampe, så ligner han på flere måder også en lidt bedre fighter end Burnell. Men når det så er sagt, så ligger der muligheder for Mads”, siger oddssætteren og fortsætter:

“Når Santiago har tabt i sin karriere, så har det været på submission. Otte af hans ti nederlag er sket på gulvet, så hvis Mads får ham derned vil der være gode muligheder, for vi ved, hvor dygtig danskeren er på gulvet. Vi håber, Mads får mulighed for at vise lige præcis det, for det her er en meget vigtig kamp for ham”.

Danske Spil har odds 2,25 på dansk sejr i kampen, mens sejr til Santiago står til odds 1,62.

Odds på Burnell vs Santiago her >>