Manchester United vs CSKA Moskva odds: Få 4.10 på storsejr til Mourinho og Co.

4. december 2017

Manchester United vs CSKA Moskva odds: Få 4.10 på storsejr til Mourinho og Co.

Manchester United vandt det omvendte opgør mod CSKA Moskva med hele 1-4 i Rusland, og De Røde Djævle er igen store odds-favoritter til Champions League-kampen på Old Trafford tirsdag.

Manchester United er så godt som sikret førstepladsen i Champions Leagues Gruppe A, og behøver blot ét point hjemme mod CSKA Moskva for at cementere puljesejren.

De russiske gæster har derimod hårdt brug for en sejr, og mindst ét point, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at overhale Basel på andenpladsen, som skal en tur til Benfica og møder Gruppe As bundhold, som har tabt alle fem gruppekampe i år og kun scoret ét mål. Det ligner derfor point til Basel i Portugal, og dermed er CSKA tvunget til at jagte sejren på Old Trafford.

Ser vi på odds på Man United vs CSKA Moskva hos LeoVegas, er Mourinho og Co. ikke overraskende favoritter til odds 1.44. Til gengæld er der odds 7.50 på CSKA, hvis de kan overraske og snuppe sejren. Uafgjort giver pengene 4.80 gange igen.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: United vinder stort til odds 4.10

Manchester United er store favoritter her af en god grund, og vi forventer at se et veloplagt hold af Røde Djævle, som vil lukke gruppespillet af med en sikker hjemmesejr.

United har kun lukket to mål ind i deres 11 seneste hjemmekampe, og har ydermere scoret imponerende 29 mål på hjemmebane i denne sæson.

Den første gruppekamp i Rusland mellem de to hold endte da også med en stor 1-4 sejr til Man United, og hvis hjemmeholdet får tidligt hul på målbylden tirsdag aften, kan det meget vel ende med endnu en storsejr mod CSKA, som er sikret en plads i Europa League, hvis man skulle tabe kampen om andenpladsen til Basel.

Vi spiller United -2 mål til odds 4.10 hos LeoVegas, da vi forudser en sejr på mindst tre mål til United.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

 

Man United vs CSKA Moskva i Champions League

Det legendariske Old Trafford i Manchester (foto: shutterstock)

Mourinhos tropper var involveret i et brag af en kamp i Premier League i weekenden, hvor det blev til en 1-3 sejr ude mod Arsenal. Det var en kamp som kunne være endt med en sejr til begge hold, men United havde den ekstra kvalitet i det defensive arbejde, som blev afgørende for sejren. Et kendetegn for José Mourinho.

Sejren over The Gunners var samtidigt Uniteds tredje i streg, og holdet ser ud til at være tilbage på rette spor efter det overraskende nederlag på 1-0 ude mod Basel i sidste Champions League runde. Her havde United muligheden for at afgøre Gruppe A og snuppe førstepladsen, men den er altså stadig teoretisk mulig at miste tirsdag aften, hvor ét point er nok til at cementere førstepladsen.

United kan også stadig risikere at ryge helt ud af Champions League, men det kræver et nederlag på mindst 7 mål mod CSKA Moskva, og at Basel samtidigt besejrer Benfica.

Hos LeoVegas er det scenarie dog så utænkeligt, at der ikke længere er odds på United til at gå videre eller at vinde gruppen.

 

Alt at vinde, intet at tabe for russerne

Russerne har alt at vinde og intet at tabe på Old Trafford mod United. CSKA vil håbe på at Basel taber ude mod Benfica, hvilket vil betyde, at russerne kan snuppe andenpladsen med bare ét point ude mod United.

Det ligner dog unægteligt mere en tur i Europa League for russerne, som får svært ved at vinde på Old Trafford. CSKA vandt dog deres seneste kamp i Champions League hjemme mod Benfica med 2-0, og fik en god optakt til kampen mod United med en 6-0 sejr i weekenden på hjemmebane mod upåagtede Tosno i Rusland. Her fik CSKA to straffespark i kampens første halve time til at sende dem på vinderkurs.

Russerne er altså i god form i øjeblikket, og er ubesejret i deres seks seneste kampe på tværs af alle turneringer. Holdet er dog kun nr. 3 i Rusland i øjeblikket, og skal op mod United som har vundet deres 11 seneste kampe på hjemmebane.

Skader og karantæner

Manchester United er uden Eric Bailly, Michael Carrick Marouane Fellaini og Phil Jones, mens CSKA Moskva må undvære Schennikov og Berezutski i forsvaret samt spilkreatøren Milanov, som sidder over med skader.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>