Huddersfield - Manchester United: Spil på FA Cup-opgøret

15. februar 2018

Huddersfield - Manchester United: Spil på FA Cup-opgøret

Danskerklubben Huddersfield skal på en hård opgave i den engelske FA Cup, når Manchester United kommer forbi John Smith's Stadium. Find de bedste odds og spilforslag på 1/8-finalen her.

Det er ikke mere end to uger siden, at Manchester United og Huddersfield senest tørnede sammen i Premier League, og nu mødes de to hold så igen. Denne gang er det i den traditionsrige FA Cup, men det ændrer ikke på det faktum, at Manchester United er favoritter.

En sejr til Manchester United belønnes med odds 1.42 hos LeoVegas, der samtidig giver odds 4.35 for et remis. Tidligere på sæsonen formåede Huddersfield dog at besejre United, og gentager de det kunststykke, kan du hente odds 7.50 hos LeoVegas.

Odds på LeoVegas >>

 

Huddersfield vs Manchester United spilforslag: Begge hold scorer til odds 1.96 hos LeoVegas

Huddersfield har haft svært ved at finde vej til nettet i denne sæson, men på det seneste er det begyndt at lysne. I seneste spillerunde scorede the Terriers fire gange, hvilket også var tilfældet i FA Cup-opgøret mod Birmingham. Her blev tre af målene godt nok sat ind efter forlænget spilletid, men det var alligevel med til at give offensivspillerne noget selvtillid.

Især angriberen Steve Mounié har vist sig flot frem med tre mål i de seneste to kampe, og han skal nu forsøge at true Manchester Uniteds defensiv.

José Mourinho har altid været kendt som en mand, der ved, hvordan man skal forsvare, men i lørdagens opgør stiller han næppe med det stærkeste hold. Få dage efter skal De Røde Djævle nemlig i aktion i Champions League, og man må derfor forvente, at reserverne får en chance mod Huddersfield.

Uniteds reserver er naturligvis også klassespillere, men det er samtidig folk, der ikke plejer at spille sammen, hvilket kan give hjemmeholdet en chance for at bringe sig på tavlen. I seneste spillerunde tabte United med 0-1 til Newcastle, og vi ser fine muligheder for, at Huddersfield får scoret.

Manchester United går dog næppe fra banen uden at have scoret et par mål, og vi anbefaler derfor et spil på, at begge hold scorer til odds 1.96 hos LeoVegas. 

Spil på LeoVegas >>

 

Kan Huddersfield overraske igen?

For små to uger siden mødtes de to hold på Old Trafford, og her var der ikke nogen tvivl om resultatet. Manchester United skulle godt nok bruge lidt tid på at indstille sigtekornet, men sejren var aldrig for alvor i fare, og De Røde Djævle endte med at vinde 2-0.

Tidligere på sæsonen var det dog Huddersfield, der kunne juble, efter de på hjemmebane havde besejret mægtige Manchester United med 2-1. Oprykkerne spillede en af deres bedste kampe i sæsonen, og spørgsmålet er nu, om de kan levere en lignende præstation i weekendens pokalkamp?

David Wagners tropper fik i sidste weekend den perfekte optakt til opgøret, da de smadrede Bournemouth med 4-1. Med sejren kom Huddersfield over nedrykningsstregen i Premier League, og angriberne fik tanket noget tiltrængt selvtillid, hvilket kan blive afgørende mod Manchester United.

Huddersfield løber ind til lørdagens opgør som store underdogs, men de har før besejret United, så måske venter der en overraskelse på John Smith's Stadium.

 

Reserverne får chancen hos United

FA Cuppen er muligvis Manchester Uniteds bedste mulighed for at hente et sølvtøj i denne sæson, men det vil næppe holde José Mourinho fra at bringe reserverne i spil mod Huddersfield.

På onsdag venter der nemlig De Røde Djævle en hård udebanekamp mod Sevilla i Champions League, og her får Mourinho brug for sine bedste spillere. Heldigvis for United er deres trup forholdsvis bred, og på papiret skal reserverne da også kunne besejre Zanka & Co.

Udover sejren jagter United også oprejsning, efter de i seneste spillerunde tabte med 0-1 til Newcastle. Her leverede De Røde Djævle en bleg indsats, og der skal andre boller på suppen, hvis the Terriers skal tæmmes.

For to uger siden var United i kontrol, da de mødte Huddersfield, men det var langt fra tilfældet i de to holds første opgør. Nu venter det tredje og sidste opgør i denne sæson mellem de to hold, og alt andet end en sejr vil være en skuffelse for United, selvom de gør brug af reserverne.

Spil på LeoVegas >>

(foto: shutterstock.com)