Manchester United vs Southampton FC

13. juli 2020

Manchester United vs Southampton: The Red Devils jagter tredjepladsen

Manchester United kan spille sig på tredjepladsen i Premier League med en sejr i aftenens kamp over Southampton. Der er nemlig kun to point op til Chelsea nu, og United har altså spillet denne kamp færre. Southampton ligger midt i tabellen med 44 point, på behørig afstand af både Europa og nedrykning, og The Saints har derfor ikke det helt store at spille for. Det betyder selvfølgelig ikke de lægger sig ned, men hjemmeholdet kommer med sikkerhed blæsende ud til kampen, og spørgsmålet er om Southampton har samme gejst.

Hos bet365 er Man United storfavoritter. Der er odds 1.28 på Man United, 5.75 på uafgjort og odds 10.00 på Southampton. Kampen vises på 3+ og Viaplay med kick off kl. 21.00 mandag d. 13. juli 2020.

Spil hos bet365*

Optakt: Manchester United vs Southampton

Manchester United har vundet 26 ud af 41 Premier League kampe mod Southampton, og The Red Devils er de modstandere som The Saints har tabt flere Premier League kampe mod. Kun to af de sidste 18 Premier League kampe mellem klubberne har Southampton vundet, men begge disse sejre er vundet med 1-0 på Old Trafford. Nemlig i 2015 og 2016. Det er så også de to eneste sejre Southampton har hentet i Premier League på udebane mod Man United.

Manchester United er i flyvende form og har vundet deres fire sidste Premier League kampe med tre overskydende mål. 3 x 3-0 og en 5-2 sejr. De kan nu blive det første hold nogensinde i Premier League, som vinder fem sammenhængende ligakampe med mindst tre mål. 

Man United er ubesejret i deres seneste 17 kampe på tværs af alle turneringer. Sidst de led et nederlag var med 0-2 hjemme til Burnley d. 22. januar. Sidst United ikke tabte i 18 kampe i træk var fra december 2012 til marts 2013. Det var under Alex Ferguson.

En del af den nylige succes skyldes helt bestemt den "nye" mand på Old Trafford, Bruno Fernandes. Han har været direkte involveret i 13 mål i 10 Premier League kampe med syv mål og seks assists. Ingen andre spillere i Premier League har været involveret i flere end 10 mål, siden Fernandes fik debut for United. Han er velnok Premier Leagues varmeste navn p.t., og han kan nu skrive historie hvis han spiller en brandkamp her mod Southampton. Alan Shearer er nemlig spilleren som var involveret i flest mål i sine 11 første Premier League kampe. Med 12 mål og fire assists for Blackburn Rovers i 1992/93 var Shearer omgående en gigantisk succes i Premier League, og hvis Fernandes er med i mindst tre mål mod Southampton, tangerer han altså den rekord.

En anden United mand som er brandvarm i øjeblikket er Mason Greenwood. Med fire mål i tre kampe for klubben, er han for alvor ved at slå sit navn fast hos United i en alder af kun 18 år. Han er nu oppe på 16 mål i kampe af betydning for United, og han scorer et mål pr. 111 minutter i Premier League. På hjemmebane skal han kun bruge 95 minutter på at score i snit. Han er oftest blevet brugt som indskifter, men har nu efterhånden gjort sig selv til fast starter på holdet.

Der venter dog United en svær kamp her. Southampton har været godt kørende efter Coronapausen, hvor det er blevet til tre sejre, en uafgjort og kun et nederlag i de fem kampe. Southampton vandt deres seneste hjemmekamp mod Man City med 1-0, og har også gjort det godt på udebane post-Corona. 3-0 ude over Norwich, 3-1 ude over Watford og senest 1-1 på Goodison Park mod Everton. Spørgsmålet er, om The Saints igen kan snuppe point på udebane.

Startopstillinger

Herunder ses de forventede startopstillinger. De bliver endeligt bekræftet herunder en time før kampstart.

Spilforslag: Manchester United vinder komfortabelt

Manchester United kan skrive historie, hvis de vinder med mindst tre mål flere end Southampton. Det er nok næppe et mål i sig selv, men United har spillet vanvittigt god fodbold i de seneste mange kampe, og der er god grund til at tro de kan vinde en komfortabel sejr her igen.

United kan spille sig helt op på 3. pladsen i Premier League med en sejr, og de er Premier Leagues mest formstærke hold i øjeblikket. Der er rigtigt meget der peger mod en hjemmesejr, og man kan også overveje at snuppe en hjemmesejr med handicap. Først og fremmest tror vi dog, at United kommer på tavlen mindst tre gange i kampen.

Derfor spiller vi Man United Over 2,5 mål til odds 2.00 på "Hold - Antal Mål" markedet hos bet365.

Spil hos bet365*