FC Midtjylland – Manchester United odds

9. december 2016

Målrig eftermiddag i vente imellem Tottenham og Manchester U

Manchester United skal have en sejr imod Tottenham for at holde fast i topholdene, og det lover godt for underholdningen - for Tottenham vil også lege!

Manchester United – Tottenham Optakt

Det er et topbrag – næsten da -der venter på Old Trafford, når Christian Eriksens Tottenham kommer på besøg på Drømmenes Teater. Det har været en sæson lidt under middel for især Tottenham, der på pinlig vis måtte bøje sig i Champions League allerede efter gruppespillet, hvor de kun kunne fange sig en tredjeplads via en sidste-runde sejr over CSKA.

Herudover vandt de i sidste spillerunde af ligaen med 5-0 over Swansea i en kamp, hvor Christian Eriksen kom på scoringstavlen to gange, så Spurs-fans må håbe på at både Eriksen og deres hold i det hele taget er tilbage på den sejrskurs, der bragte dem tæt på mesterskabet i sidste sæson og i starten af denne.

Men også for United er det begyndt at gå bedre, selvom den lange vildmand fra Belgien, Marouane Fellaini, kostede dem et point i sidste weekend imod Everton, så har United kun tabt en ud af de sidste 10 kampe, mens de har vundet halvdelen, heraf flere gange med overbevisende cifre.

Mourinhos milliard-dyre hold slingrer derfor lidt derudaf, men de holder stadig fat i toppen af Premier League.

Hvis de mener det alvorligt, skal de dog slå Tottenham, og det bliver ikke umuligt, men sørme heller ikke nemt. Tottenham er noget af et humørhold, derfor kan man som United-mand godt frygte, at de kommer ind til kampen på Old Trafford med fremskudt brystkasse og vilje til at tage alle tre point i stedet for bare at fedte efter et enkelt point.

Det er holdet også godt nok til, men som sagt så skal United, der er seks point efter Tottenham, have den sejr, hvis de vil bevare håbet om mesterskab eller i hvert fald Champions League-pladser.

Vi har derfor lov at håbe på et brag af en kamp imellem to hold, der begge er ret fri af skader og karantæner.

Chris Smalling er godt nok ude med en brækket tå, men til gengæld er Eric Bailly tilbage, så det går nok. Luke Shaw kan også være aktuel til kampen. Tottenham må undvære Vincent Janssen, der dog også har været lige så effektiv som en våd klejne indtil videre.

Bookmakerne er meget i tvivl om kampen, så du kan få odds 2,25 på en hjemmesejr hos Betfair, mens en Spurs-sejr giver 3,60 hos Nordicbet.

Spilforslag Manchester United - Tottenham

Begge holdene har været involveret i meget målrige kampe på det seneste, og de har spillet til over 2,5 mål i 7/10 af de seneste opgør, så det kan virke lidt uforståeligt, at der skal være hele odds 2,11 hos eksempelvis NordicBet på at det også sker denne gang.

Vi vælger derfor at følge statistikken (og det herlige odds) og krydser fingre for at Eriksen og co. Byder op til dans mod Mourinhos mange stjerner.

Det kan gå hen at blive en gevaldigt seværdig omgang fodbold, så vi venter i spænding på det, der kan blive rundens helt store opgør på en dag, hvor mange nok skal pleje julefrokosttømmermænd!

Spilforslag: Over 2,5 mål til odds 2,11 hos NordicBet