RB Leipzig - Napoli odds: Kan Napoli komme tilbage?

16. november 2017

Napoli vs AC Milan odds: - Napolitanerne på mesterskabskurs

Spil på braget i Serie A mellem Napoli og Milan, som spilles lørdag d. 18. november på San Paolo i Napoli. Vi kigger nærmere på kampen med odds og spilforslag.

Napoli kværner afsted i den italienske Serie A, hvor man fortsat er ubesejret. Næste opgave er ambitiøse AC Milan, der skal besejres, hvis ikke Juventus skal have muligheden for at snuppe førstepladsen.

Bookmakerne regner da også med, at hjemmeholdet forlader banen med de tre point. En sejr til Napoli belønnes således med odds 1.46 hos Nordicbet, mens 2-tallet er helt oppe i odds 7.00 hos Betfair. Et remis fås til odds 4.80 hos Unibet.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag – Overbevisende sejr til Napoli

Spilforslag: Napoli -1,5 til odds 2.18 hos Unibet

Kampstart & TV: Lørdag d. 18/11 kl. 20.45 – Vises på TV3 MAX

Vi har umiddelbart svært ved at se, hvordan AC Milan skal kunne spænde ben for Napoli. Milaneserne har fået en skuffende start på sæsonen, og det er allerede blevet til nederlag mod Inter, Roma og Juventus.

Nu venter så Napoli, der vil gøre alt for at sikre sejren og dermed holde Juventus bag sig i tabellen.

Ambitionerne er høje hos udeholdet, men det er tydeligt, at de skal bruge noget tid, før de for alvor kan spille med i toppen af Italiens bedste række. AC Milan har således kun vundet tre af de seneste 10 kampe, og lørdagens opgør ender sandsynligvis med endnu et nederlag.

Ser vi på de seneste indbyrdes opgør, taler de også for en sejr til Napoli, der har vundet fire af de sidste fem, mens vi skal helt tilbage til 14. december 2014 for at finde den seneste triumf til AC Milan.

 

Napoli stormer videre mod mesterskabet

Juventus har i mange år siddet på tronen i Serie A, men i år er der muligvis et magtskifte under opsejling. Napoli gør i hvert fald, hvad de kan for at vælte Den Gamle Dame af pinden, og efter 12 spillerunder er Mertens & Co. fortsat ubesejret.

Der kom dog en smule grus i maskineriet, da man inden landskampspausen spillede 0-0 mod upåagtede Chievo. Napoli producerede ellers en del muligheder, men bolden ville ikke ind, og forspringet til Juventus er nu nede på ét sølle point.

Se også: Odds på vinderen af Serie A

Kravet er derfor ganske klart, når AC Milan lørdag kommer på besøg. Her tæller kun en sejr for Sarris tropper, hvis ikke de skal risikere at blive overhalet i tabellen.

 

Det nye Milan har fået skuffende start

Milano-klubben udskiftede en stor del af spillertruppen i sommer, hvor mange interessante navne kom til, men det er endnu ikke blevet til den ønskede succes. De mange spillere skal naturligvis bruge noget tid på at falde til, men det må alligevel betegnes som en mindre fiasko, at AC Milan har 13 point op til Napoli efter blot 12 spillerunder.

Sæsonen er naturligvis kun lige gået i gang, men der skal snart andre boller på suppen, hvis den traditionsrige klub igen vil være en del af top 4 i Italien. Man fik dog en smule oprejsning inden landskampspausen, da det blev til sejr mod Sassuolo.

Skader og karantæner

Napoli må se bort fra venstrebacken Faouzi Ghoulam og angriberen Arkadiusz Milik, mens AC Milan er uden Giacomo Bonaventura, Davide Calabria og Andrea Conti. Derudover er Lucas Biglia tvivlsom.

Spil hos Unibet >>