Manchester City vs Newcastle odds: - Pep skal tilbage på sporet

18. januar 2018

Manchester City vs Newcastle odds: - Pep skal tilbage på sporet

Spil på opgøret mellem Manchester City og Newcastle i Premier League, og få de bedste odds på opgøret med vores spilforslag til kampen.

Der står revanche og oprejsning på programmet for Manchester City, når de hjemme på Etihad Stadium tager imod Newcastle i 24. spillerunde af Premier League. På forhånd er Manchester City og Pep Guardiola store favoritter til at hente sejren, men nederlaget i sidste weekend mod Liverpool kan spille ind.

Bookmakerne er dog ikke i tvivl om hvem der favoritter på Etihad Stadium lørdag aften. Der er således odds 1.12 at hente på en sejr til Manchester City, mens der er hele odds 23.00 at hente på Newcastle hos Leovegas. Tror du kampen ender uden en vinder, er der odds 10.00 at hente på dette udfald.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: Manchester City tilbage på sejrssporet

Manchester City led sæsonens første nederlag i Premier League sidste weekend, da Liverpool hjemme på Anfield hentede en 4-3 sejr i en medrivende kamp, hvor Manchester City var tæt på at komme tilbage efter en nedklapsning i starten af 2. halvleg, hvor Liverpool scorede 3 mål på 15 minutter.

Den står derfor på revanche for Manchester City, der ikke har været vant til at tabe i denne sæson. Hjemme på Etihad Stadium er holdet 10-1-0 i denne sæson, og det ligner derfor en meget svær opgave for Newcastle og manager Rafael Benitez.

De seneste to gange Newcastle har besøgt Etihad Stadium er holdet blevet sendt hjem med en lussing på hhv. 5-0 og 6-1. Ikke meget tyder på at det skal være denne gang at Newcastle for første gang siden år 2000 skal være stand til at vinde en Premier League kamp på udebane mod Manchester City.

Vi går på en sikker hjemmesejr til Manchester City her, der vel og mærke har haft en uge siden deres seneste kamp og dermed bør være friske til opgøret her. En sejr på minimum 3 mål til hjemmeholdet belønnes med odds 1.95 hos Leovegas.

 

Manchester City skal tilbage på sporet

Det er bestemt ikke hverdag for Manchester City at tabe en fodboldkamp under Pep Guardiola i denne sæson. Faktisk var 4-3 nederlag til Liverpool i sidste weekend kun det andet nederlag for City mandskabet i denne sæson og det første nederlag hvis man kun kigger på Premier League.

Det bliver derfor spændende at se hvordan spillerne reagerer på nederlaget og om det kan ses på spillet, når bolden bliver givet på Etihad Stadium lørdag aften. Selvom det blev til et nederlag, kan City mandskabet glæde sig over at der stadig er hele 12 point til Manchester United som de nærmeste forfølgere i tabellen.

Rigtig meget skal derfor gå galt, hvis der skal blive spænding om hvor mesterskabet skal ende. Manchester City må forsat se bort fra Benjamin Mendy og Gabriel Jesus, der er ude med skader. Samtidig er der tvivl om Vincent Kompany og Fabian Delph, der begge døjer med småskader.

 

Newcastle skal følge op på deres gode udebanestatistik

Rafael Benitez og Newcastle har haft det vanskelig i denne sæson, hvor holdet det meste af sæsonen har lagt og flirtet med nedrykningsstregen. En fin stime på 5 point i de sidste 3 kampe har dog sikret et lille hul på 3 point ned til den forkerte side af stregen.

Holdet kommer på sæsonens nok sværeste opgave, når de gæster Manchester City på Etihad Stadium. Et sted hvor holdet ikke har gode minder med nederlag i deres 8 seneste møder i forbindelse med Premier League. Oddsene indikerer heller ikke ligefrem at holdet står med store chancer for at lave overraskelsen.

Newcastle holdet har dog formået at hente sejre i deres seneste 2 udebanekampe over hhv. West Ham og Stoke og tabte kun med 1-0 i sæsonens første indbyrdes møde. Derfor skal man aldrig udelukke noget, selvom det ser mere end svært ud for Newcastle mandskabet at hente point med hjem til det nordlige England.

Holdet må i forbindelse med opgøret undvære Jesus Gamez og Florian Lejeune, der begge er ude med skader, mens der er tvivl om Dwight Gayle, Mangulu og Aleksandar Mitrovic.

Kampen fløjtes i gang lørdag aften kl. 18:30 og kan ses på 6’eren.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

Billede af Manchester Citys hjemmebane, Etihad. Etihad - City of Manchester Stadium (Foto: Shutterstuck)