NFL: Arizona Cardinals - Seattle Seahawks

8. november 2017

NFL: Arizona Cardinals - Seattle Seahawks

Torsdag aften i NFL byder på Arizona Cardinals mod Seattle Seahawks, og Oddsforums NFL-ekspert Alex Rye har set nærmere på spilforslag og odds på opgøret.

Arizona Cardinals tager natten til fredag i mod Seattle Seahawks i 10. runde af NFL. Det ligner på forhånd en svær opgave for hjemmeholdet, der må undvære deres starting quarterback til opgøret.

Seattle kommer ind til dette opgør med et skuffende 17-14 nederlag på hjemmebane til Washington, mens Arizona formåede at slå San Francisco 49ers uden Carson Palmer under center. Sidst de to hold mødtes var juleaftensdag, hvor Arizona vandt 34-31 på udebane.

 

Odds på Cardinals mod Seahawks

* Nedenstående odds er fundet hos 888sport.dk.

Arizona Seattle
3.05 1.40
+3.5 -3.5
2.23 1.68
O 41.5 U 41.5
1.92 1.92

 

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Arizona Cardinals – Seattle Seahawks spilforslag

Spilforslag: Seahawks -5.5 til odds 1.90 hos 888 >>

Kampstart & TV: Fredag d. 10/10 kl. 02:30 på TV3+, Viaplay.

Seahawks tabte i sidste uge til Washington Redskins, men ikke desto mindre ser det ud til at gå bedre og bedre for holdet, der langsomt bevæger sig i den rigtige retning. Wilson er begyndt at ligne sig selv mere og mere mens Arizona Cardinals ikke kan levere et stabilt højt niveau i to kampe i træk, og har tabt alle fire kampe to-cifret.

Cardinals’ fire sejre er kommet i mod hold, der sammenlagt har en 5-21 record, hvilket siger det hele. Derudover har man ikke Carson Palmer under center, hvilket tydeligt kan mærkes i kampen. Seahawks er sultne efter en god præstation efter deres nederlag, og det her matchup kunne ikke passe dem bedre.

Vi går med Seahawks, og vi føler os sikre på at de tager sejren komfortabelt.

 

Cardinals mistede Carson Palmer

Cardinals mistede deres starting quarterback, Carson Palmer, i forrige uge, da han brækkede sin arm, men alligevel formåede man ugen efter at besejre San Francisco 49ers, der overraskende nok ikke valgte at spille med deres nyerhvervede quarterback, Jimmy Garoppolo.

Drew Stanton er manden der skal udfylde Palmers fodspor, og han startede ud med 207 yards, to touchdowns og en interceptions i hans første kamp i rollen som stedfortræder. Running back David Johnson er fortsat ude, og det er tvivlsomt om han returnerer i denne sæson. Man har derfor hentet den erfarne running backn Adrian Peterson ind, der løb intet mindre end 159 yards på 37 carries i mod 49ers. Hos Saints performede han ikke rigtigt, men nu ser det ud til at han stadig har lidt tilbage i tanken.

Peterson fik dog ikke scoret i kampen, men sørgede konstant for at holde Cardinals i god field position. Herfra tog Stanton over, og kastede et 3-yard touchdown samt et 11-yard touchdown. Phil Dawson sparkede to field goals i fjerde quarter, hvilket definitivt gav dem sejren.

Cardinals’ defense gjorde deres i mod 49ers, da de begrænsede dem til 63 rushing yards. C.J. Beathard kastede 294 yarrs, men det tog ham også 51 forsøg.

 

Seattle i problemer mod Redskins

Seattle kom ind til Week 9 som et ubesejret hjemmehold, og stod egentlig overfor en overkommelig opgave i form af Washington Redskins. Nemt skulle det dog ikke blive, da Seahawks allerede til havleg var bagud 7-2. De reducerede dog til 10-8 i fjerde quarter, og på det efterfølgende drive fandt Wilson en åben Doug Baldwin, der kunne hive en 30-yard touchdown hjem med blot 94 sekunder tilbage på uret.

Halvandet minuts penge var dog mere end rigeligt for Kirk Cousins, der blot skulle bruge 35 sekunder til snuppe føringen tilbage, da han først fandt Brian Quick for 31 yards og derefter Josh Doctson for 38 yards, hvorefter Redskins kunne finde sig selv på Seahawks’ 1-yard linje, som Rob Kelly tog sig af.

Seahawks havde dog selv placeret sig i den uheldige situation, da Blair Walsh havde brændt tre field goals indenfor 50-yard linjen i løbet af kampen. Blair havde ellers konverteret 12 ud af 13 inden kampen, men mistede selvtilliden til Redskins’ store held.

Seahawks’ offense er rangeret som ligaens fjerde bedste, mens deres defense er rangeret som ligaens 13. bedste.

Spil på NFL hos 888sport >>

Cheerleader i NFL-kamp (foto: shutterstock)