Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NFL: Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens

0

Både Cincinnati Bengals og Baltimore Ravens skuffede i sidste sæson, og det er noget de to hold vil gøre alt for at ændre på, når de tørner sammen denne søndag i Cincinnati. Sidste år vandt Bengals 27-10 på hjemmebane, mens Ravens vandt det omvendte opgør 19-14 i Baltimore. 

 

Optakt: Bengals vs Ravens

Bengals skuffede os alle sidste sæson, men når det så er sagt, så skal Marvin Lewis have stor ros for at få holdet i slutspillet indtil 2016 sæsonen. Det var første gang siden 2009 holdet missede play-offs.

Bengals har store forventninger til deres nye wide receiver, John Ross, men det er tvivlsomt om han kommer til at spille i den her kamp.

Andy Dalton er en solid quarterback med en masse erfaring, og det er ikke fordi han ikke har nok offensive våben. AJ Green og Brandon LaFell har været solide receivere, mens Jeremy Hill også ser ud til at have hævet sit niveau.

Hill ser dog ud til at have en småskadet ankel, men burde være klar til denne kamp. Derudover har man også lynhurtige Giovani Bernard som en backup, hvis Hill skulle have problemer med at gennemføre hele kampen.

Det er svært at blive begejstret over Cincinnati i denne sæson, da deres eneste nævneværdige forstærkning har været tilgangen af LB Kevin Minter. Omvendt har man vinket farvel til Andrew Whitworth i free agency, der tog turen til LA Rams, hvilket betyder, at unge Cedric Ogbeuehi skal forsøge at fylde hullet på left tackle positionen.

Defensivt var Bengals meget gennemsnitlige i sidste sæson, hvor de tillod 350.8 yards pr. game, hvilket endte med at være det 17. bedste. Igen i år er det DT Geno Atkins og DE Carlos Dunlap der kommer til at være forsvarsgeneraler.

Læs mere om NFL odds her >

 

Baltimore har oprustet

Baltimore havde en 8-8 record i sidste sæson, hvor de sluttede på andenpladsen i AFC North, og missede playoffs for andet år i træk. Ravens har hentet et par navne i offseason i håbet om en bedre sæson, der blandt andet tæller SS Tony Jefferson, CB Brandon Carr og RB Danny Woodhead. Derudover har man også hentet Jeremy Maclin ind fra free-agency, eftersom han overraskende nok blev frigivet af Chiefs.

QB Joe Flacco har spillet under fem forskellige offensive coordinators siden 2012. I denne sæson er det Marty Mornhinweg der står for sagerne, eftersom man vinkede farvel til Marc Trestman sidste sæson.

Sidste år var Ravens offense det 17. bedste i yards pr. game med 347.7. Ravens running game kunne dog slet ikke følge med, og var ligaens 4. dårligste med blot 91.4 yards pr. kamp.

Sidste år kom Flacco ind til sæsonen med en knæskade der lige var overstået, så på daværende tidspunkt var det måske endnu vigtigere med et godt running game. Ikke desto mindre skal der forbedres på et par knapper til denne sæson, hvis holdet skal have nogen forhåbninger om at kvalificere sig til play-offs.

 

Spilforslag til kampen

Det er traditionelt set aldrig nemt for Ravens i Cincinnati, hvor de har tabt de seneste fem kampe i træk og ikke vundet siden 2010.

Da Bengals bankede Ravens 27-10 sidste år ødelagde de samtidig Ravens’ sejrsstime på fem sejre i træk, og man må derfor sige, at Marvin Lewis har godt styr på Flacco og tropperne. Det rene 1-tal til odds 1.70 er derfor godt givet ud.

Der er ikke sket meget i de respektive trupper henover offseason, men det må dog være Ravens der er kommet bedst ud af det, og vi kommer heller ikke udenom at de vandt alle fire preseason kampe, mens Bengals kun vandt en.

Offseason kan man dog aldrig helt regne med, og når man tænker på, at Bengals’ trup er helt skadesfri til denne kamp, modsat sidste sæson hvor der var væsentlige skader hele sæsonen igennem, tror jeg de snupper en sejr på mere end fire point. Vi spiller derfor Bengals -4 til odds 2.40 hos Nordicbet.

Spilforslag: 

1. Bengals -4 (inkl. overtime) til odds 2.40 hos Nordicbet