NFL: Cincinnati Bengals - Houston Texans

14. september 2017

NFL: Cincinnati Bengals - Houston Texans

Både Bengals og Texans åbnede sæsonen skuffende med et nederlag på hjemmebane. Texans tabte 29-7 til Jaguars mens Bengals blev ydmyget 20-0 af divisionsrivalen Baltimore Ravens. Begge hold bliver nødt til at hoppe tilbage på sporet, men har kun et par dage til at forberede sig. Sidste sæson vandt Texans 12-10 på hjemmebane over Bengals.

 

Optakt: Bengals vs Texans

Det er svært at forestille sig et hold spille dårligere end Texans i Week 1, men realiteten er, at Bengals gjorde alt for at fratage dem den titel. Bengals faldt helt sammen i deres sæsonåbner mod Ravens, hvor de tabte 20-0, hvilket blandt andet skyldtes hele fire interceptions af Andy Dalton og en fumble.

Andy Dalton er uden tvivl i stand til at spille bedre end Texans' QB, Tom Savage. Det kan være meget svært at tro efter sidste uges kamp, men ikke desto mindre kastede han 4,206 yards, 18 touchdowns og kun otte interceptions i sidste sæson. Selvom Dalton ikke var i stand til at færdiggøre hans drives og ramme åbne receivere, er det alt for tidligt at overveje backup quarterback A.J. McCarron, der ellers fik spilletid i sidste sæson, da Dalton var skadet.

Mens angrebet var en katastrofe for Bengals, var der alligevel positive takter at hive ud fra deres defensive præstation. Ravens fik en kold tyrker i angrebet i anden halvleg, hvor de kun formåede at sætte 3 point på tavlen. Det er trods alt bedre end Bengals, der slet ikke scorede, men når man tænker på at de førte 17-0 til halvleg, er det alligevel skidt. De begrænsede Ravens til 268 total yards, men tillod dem 157 running yards, hvilket dræbte kampen fuldstændig.

 

Texans' defense præsterede intet

Et andet hold der så ud til at mangle kreativitet i Week 1 var Houston Texans. Allerede efter første halvleg var de bagud 19-0, og deres eneste score var på et 4-yard pass fra rookie QB Deshaun Watson til DeAndre Hopkins.

Starting QB hos Texans i Week 1 var ellers Tom Savage, der skulle holde skansen indtil rookie Deshaun Watson var klar til at tage pladsen, men sådan skulle det ikke gå. Savage blev bogstavelig talt kastet rundt i første halvleg, hvor han blev sacked hele seks (!) gange og fumblede bolden to gange, hvoraf et af dem blev returneret til et touchdown. Angrebet var så elendigt, at man skiftede Watson ind, der konverterede 12 ud af 22 kast for 102 yards, en TD og en interception.

Mens Bengals i det mindste havde et nogenlunde organiseret defense, kan man ikke sige det samme om Texans. Det var forfærdeligt football på begge sider af bolden. Texans' defense kunne ikke stoppe løbet, eftersom de tillod rookie running back, Leonard Fournette, at løbe 100 yards på 26 carries og 155 yards i alt.

De formåede heller ikke at levere et sack på Jaguars QB, Blake Bortles, og forcerede nul turnovers.

 

Spilforslag til kampen

* Alle spilforslag til Bengals vs Texans er fundet hos NordicBet.

Fuldtid: Cincinnati Bengals sejr -6.5 (inkl. overtime) -6.5 til odds 2.00

Halvleg: Cincinnati Bengals vinder første halvleg (-3.5) til odds 1.95

Hold-specials: Cincinanti Bengals: Over 22.5 point i kampen til odds 1.92

Spiller-specials: Andy Dalton: Over 237.5 passing yards til odds 1.80

Spil på kampen hos NordicBet.dk >>

Man kan roligt konstatere, at sidste uges Thursday Night Football opgør mellem Patriots og Chiefs, interesserede lidt flere end tilfældet er til dette TNF matchup mellem Bengals og Texans. Det må være Week 1's absolut største tabere, der klasker sammen.

Ikke desto mindre kunne vi få os en meget interessant kamp, da jeg har en god fornemmelse af, at Texans benytter sig af nytilkomne Deshaun Watson, som jeg anser for at være en meget spændende fyr fyldt med potentiale.

Når det så er sagt, så er det egentlig lidt ligegyldigt hvem Texans stiller op med til dette opgør. Jeg skimter dem ikke en chance i dette opgør. Bengals var elendige i Week 1, men det var også deres absolut bundniveau. De kunne ikke synke lavere, og chancen for at de levere samme præstiation anser jeg for at være meget lav.

Texans, derimod, har bare ikke mere at give af. At starte med Watson over Savage kommer formentlig til at give Texans flere point på bundlinjen over en hel sæson, men vi skal huske på, at Bengals' defense faktisk spillede meget fornuftigt, og begrænsede Ravens til sølle 20 point til trods for fem turnovers, og kun tre point i hele anden halvleg.

Dalton, manden der kun kastede otte interceptions i sidste sæson, kommer til at vise sig fra sin bedre side i dag, og hvorfor ikke? Han har fantastiske offensive våben at benytte sig af, så det gælder bare om at holde tungen i munden og glemme den elendige præstation i Week 1. For ham gælder det om at holde øjnene fremadrettet, og fokusere på én kamp af gangen. Bengals vinder her, og det bliver ikke med små cifre.

Kampstart: 11/9 kl. 01:10 på TV3 Sport