Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NFL Divisional Play-Offs: Odds og Spilforslag

0

Vi er nået til Divisional Play-Offs i NFL, og mens sæsonen er slut for de fleste hold, er den først lige startet for de otte sidste. Vi har samlet spilforslag og odds fra de forskellige bookmakere, så du får overblik over runden. 

Hos bookmakerne er man ikke meget i tvivl om hvem der rykker videre fra denne runde, hvor Pittsburgh Steelers og især New England Patriots er gjort til klare favoritter til at gå videre til odds 1.39 og 1.11.

Der er sået mere tvivl omkring vinderen af de to sidste kampe i form af Philadelphia Eagles vs Atlanta Falcons og Minnesota Vikings vs New Orleans Saints. Atlanta Falcons og Minnesota Vikings er dog blevet gjort til favoritter til hhv. odds 1.70 og 1.57.

Spil på NFL hos LeoVegas >>

I sidste weekend fik vi afviklet Wild Card runden, hvor et par overraskelser åbenbart lå og gemte sig, her i blandt Titans’ sejr over Chiefs samt Falcons’ overbevisende sejr over Rams, som der ellers var store forventninger til efter en fantastisk regular season.

Nu gælder det kvartfinalen, og det bliver spændende at se om der gemmer sig flere overraskelser inden Conference Championships.

 

Eagles vs Falcons: Kan Dirty Birds overraske igen?

In a city with this much will, there must be a way. #FlyEaglesFly

Et opslag delt af Philadelphia Eagles (@philadelphiaeagles) den

Atlanta Falcons overraskede i Wild Card runden, da de besejrede Los Angeles Rams med overbevisende 26-13. Matt Ryan leverede ikke en MVP præstation, men han var effektiv med 218 passing yards, en touchdown og nul turnovers. Den 32-årige quarterback har næsten været fejlfri i hans sidste fire play-off kampe med 11 touchdowns og nul interceptions.

Læs også: Eagles er historiens første undertippede førsteseed

Julio Jones gjorde også sin tilstedeværelse bemærket, da han greb ni bolde for 94 yards. Den veterane receiver spillede en afgørende rolle i mod Rams, og kommer igen til at være en vigtig mand i mod et Eagles mandskab, som har det med at opgive yards i deres secondary.

Falcons’ defense leverede også et fantastisk præstation i mod et powerhouse af et offense af Rams’ angreb, og hvis de kan holde styr på ligaens bedste running back, Todd Gurley, kan de også begrænse Eagles’ Ajayi og Blount.

Eagles stiller op med backup Nick Foles, og selvom han har leveret varen for dem før, så er han simpelthen ikke en quarterback du stiller op med som førstevalg i Divisional Play-Offs. Eagles har dog ingen andre muligheder med franchise quarterback Carson Wentz ude, og det bliver deres tab. Vi tror Falcons hopper videre.

Oddsforums spilforslag:

  • Falcons sejr (inkl. OT) til odds 1.70

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Patriots vs Titans: Brady og Belichick ruller ubesværet videre

It’s time. #NotDone

Et opslag delt af New England Patriots (@patriots) den


For syvende år i træk finder vi Patriots i Divisonal Play-Offs runden. De har igen i år haft en dominerende sæson ledet af Tom Brady som quarterback og Bill Belichick som coach. Den nu 40-årige quarterback har spillet som om han stadig var et hot prospect, da han har disket op med 4577 passing yards, 32 touchdowns og små otte interceptions. I Play-Offs har han kastet 63 touchdowns og 31 interceptions i hans i alt 35 play-off games i karrieren.

Rob Gronkowski er tilbage i Play-Offs efter at have gjort sin skade kvit, som holdte ham ude i næsten et år. Den 28-årige tight end har spillet en betydelig rolle, og er Patriots’ ledende receiver med 1084 receiving yards i denne sæson. RB Dion Lewis sluttede den regulære sæson af med at løbe 222 rushing yards i de sidste to kampe, og har slået personlig rekord med 896 rushing yards på en hel sæson. Tennessee har et fantastisk rush defense, så Lewis’ rolle bliver nok mindre betydelig her, mens vi formentlig får lov til at kigge en del på Tom Brady.

Selvom Marcus Mariota er en interessant spiller, og vi i det hele taget er glade for Tennessee Titans, så kan jeg ikke se dem besejre Patriots, og jeg kan slet ikke se dem komme i nærheden. Mod Chiefs kom holdet bagud 21-3, hvor et par tilfældigheder, som Mariotas egen TD, gav dem muligheden for et comeback. Patriots har for meget klasse og kvalitet til at lade det ske, og er de først kommet foran, så får Titans kun støvet fra dem i hovedet.

Oddsforums spilforslag:

  • New England Patriots -13.5 til odds 2.00

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Steelers vs Jaguars: Jacksonvilles frygtindgydende defense

AFC Divisional Round. Jacksonville Pittsburgh. #GamePreview

Et opslag delt af Pittsburgh Steelers (@steelers) den

Det her kunne meget vel blive et af rundens mest interessante opgør, når Big Ben kommer til at stå overfor Jaguars’ fantastiske defense, der lukkede Bills fuldkommen ned i deres 10-3 sejr i Wild Card runden. Ligaens måske mest omdiskuterede spiller, Blake Bortles, begrænsede sine fejl i en meget passiv præstation fra hans side af, hvor det blev til sølle 87 passing yards, en touchdown og 89 rushing yards, mens det alligevel lykkedes ham at fumble bolden to gange.

Den 25-årige quarterback havde en svingende sæson, hvor han kastede 22 touchdowns kontra 13 interceptions. Der er ingen tvivl om, at Bortles er et af holdets svageste led, og mange eksperter har også udpeget ham til at være den store stopklods for Jaguars. Om han er det må tiden vise. Running back Leonard Fournette havde problemer med at bryde et meget solidt Bills rush defense, hvorfor det kun blev til 56 rushing yards på 22 forsøg.

Det var da også Jaguars’ defense der i sidste ende måtte vinde kampen for dem, da de begrænsede Bills til sølle 263 total yards. Det her defense ser frygtindgydende ud, og jeg tror det kommer til at holde dem inde i kampen i lang tid i mod Steelers, hvis ikke de skulle gå hele vejen og snyde dem for sejren. De burde kunne holde styr på Ben Roethlisberger og Antonio Brown samt Le’Veon Bell, der løb sølle 47 yards på 15 carries for Steelers i mod netop Jaguars tilbage i uge 5, da Steelers tabte 9-30.

Vi tager handicappet på Jaguars, og hvis man er rigtig fræk, så skal man prøve sig af med en ren sejr.

Oddsforums spilforslag:

  • Jacksonville Jaguars +7 til odds 1.90

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Vikings vs Saints: Skader stopper ikke vikingerne

Minnesota Vikings er tilbage i slutspillet efter en pause på et år, og det lader til at fans og eksperter har savnet dem, i hvert fald hvis man kigger rundt på de sociale medier. Det har dog ikke været en nem vej til slutspillet, eftersom man fik nogen nøgleskader i form af Dalvin Cook og Sam Bradford, der blev skadet tidligt på sæsonen. Heldigvis for Vikings har Case Keenum været en fantastisk, hvis ikke bedre, stedfortræder for Bradford.

Den 29-årige quarterback har haft den bedste sæson i karrieren med 3547 passing yards, 22 touchdowns og kun syv interceptions. Keenum kastede 10 TD’s i de sidste seks kampe i sæsonen. Derudover har han nydt meget af løbeangrebet, ført an af Latavius Murray og jerick McKinnon, der har aflastet ham en hel del henover sæsonen ved at løbe for 1300 rushing yards sammenlagt.

Mens deres offense fungere nogenlunde, er det dog deres defense der er hovedvåbenet i Vikings lejren. Minnesotas defense har haft en spektakulær sæson, da de er rangeret som ligaens absolut bedste i flere defensive kategorier. Det er også derfor vi bliver nødt til at kigge Vikings’ vej i dette matchup, da de burde kunne holde styr på Saints’ offensive tropper. De har ligaens anden bedste rush defense, hvilket kommer til at gøre det svært for Kamara og company.

Oddsforums spilforslag:

  • Minnesota Vikings sejr (inkl. OT) -4 til odds 1.80

Spil på kampen hos LeoVegas >>